Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 nov 2011 - Anul XVI, nr. 264 (4862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Încăierare la discotecă, cu autoturisme avariate, pumni, cuţite, şi un tânăr băgat în şanţ de o maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de 12 tineri sunt cercetaţi penal după ce s-au luat la bătaie la discotecă, încăierarea încheindu-se cu mai multe autoturisme avariate şi doi dintre scandalagii la spital, unul tăiat pe burtă, celălalt lovit după ce-a fost aruncat în şanţ de o maşină.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, întregul scandal s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică şi a ajuns la urechile poliţiştilor, după ce o persoană a sunat la 112 şi a declarat că unul dintre tinerii implicaţi în încăierare, Dumitru C., în vârstă de 26 de ani, din comuna Vultureşti, a fost victima unui accident rutier în noaptea precedentă, în jurul orei 3:00, fiind lovit intenţionat de o maşină în faţa discotecii din satul Unceşti, comuna Buneşti.

Tânărul cu pricina a fost dus cu ambulanţa la spital, fiind diagnosticat cu plagă contuză frontală, contuzie umăr drept, contuzie gleznă stânga, însă după acordarea primului ajutor medical, medicii de gardă au decis că nu se impune internarea.

Dumitru C., au stabilit ulterior poliţiştii, a fost unul dintre cei 12 tineri care au fost implicaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o încăierare la discoteca din Unceşti.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 1:30-2:00, între două grupuri de tineri, unul din satul Valea Glodului, celălalt din satul Giurgeşti, ambele localităţi de pe raza comunei Vultureşti.

Deşi administratorul discotecii a chemat firma de pază, iar scandalagiii au fost scoşi din discotecă, încăierarea a continuat şi în afara localului. Tinerii din Valea Glodului au aruncat cu pietre înspre celălalt grup, fiind avariate aproximativ cinci-şase autovehicule care erau parcate pe stradă, în faţa discotecii.

La circa 100 de metri de discotecă, un autoturism VW Golf 3 l-a acroşat pe unul dintre tinerii implicaţi în scandal, proiectându-l într-un şanţ.

La spital a ajuns şi un alt tânăr, Ştefan G., în vârstă de 21 de ani, care a declarat că a fost tăiat pe abdomen cu un cuţit şi lovit cu pumnii de către un individ din gruparea adversă, fiind diagnosticat cu plagă înjunghiată regiunea ombilicală, contuzie forte gambă stângă şi coapsă dreaptă.

„Cercetările vor fi continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Preuteşti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încăierare, portul fără drept al cuţitului în locuri şi împrejurări unde se poate pune în pericol viaţa persoanelor, distrugere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, se precizează în comunicatul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încăierare la discotecă, cu autoturisme avariate, pumni, cuţite, şi un tânăr băgat în şanţ de o maşină.
 Vizualizări articol: 2077 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 3 voturi
Încăierare la discotecă, cu autoturisme avariate, pumni, cuţite, şi un tânăr băgat în şanţ de o maşină4.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei