Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 oct 2011 - Anul XVI, nr. 238 (4836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Expansiune

Lidl se pregăteşte să inaugureze supermarketul de la baza cartierului Obcini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor avea curând acces la un nou magazin de tip discount, care oferă produse la preţuri mai mici decât în alte părţi, odată cu deschiderea supermarketului LIDL, la baza cartierului Obcini, în zona Maraton.

Compania germană LIDL a anunţat că luni, 10 octombrie, va inaugura 11 magazine LIDL construite de la zero, în Bucureşti (două), Câmpulung Muscel, Drăgăşani, Focşani, Giurgiu, Piteşti, Şelimbăr (judeţul Sibiu), Timişoara, Turda şi Zalău.

Chiar dacă Suceava nu se regăseşte pe lista magazinelor ce vor fi deschise luni, oficialii LIDL România au precizat că acest lucru se va întâmpla în scurt timp.

În vreme ce conducerea LIDL este foarte secretoasă în privinţa termenului de inaugurare a magazinului amenajat la Suceava, dar pe teritoriul administrativ al comunei Şcheia, lucrările din teren demonstrează clar faptul că momentul deschiderii este foarte aproape.

Ieri, echipele de muncitori finalizau de asfaltat parcarea magazinului, iar spaţiile verzi au fost amenajate de urgenţă, cu covoare de gazon dimensionate exact pentru a se potrivi în spaţiile lăsate cu acest scop.

Clădirea noului magazin LIDL este finalizată, mai fiind necesară doar montarea siglei companiei, în vreme ce în interior deja au fost amplasate casele de marcat şi culoarele pentru cărucioarele de cumpărături.

Cei care se ocupă de amenajarea magazinului mai au de montat doar rafturile, după care vor trebui aduse şi aranjate produsele, lucru care se poate face cu uşurinţă luna aceasta.

Practic, există toate şansele ca la începutul lunii viitoare LIDL să inaugureze noul magazin, care să le întărească poziţia de lider de piaţă ca număr de magazine de desfacere a produselor. În acest fel, compania germană va profita din plin şi de febra cumpărăturilor de sărbători, care aduce an de an venituri consistente comercianţilor.

 

Patru magazine LIDL la Suceava

În prezent, discounterul german LIDL deţine 107 magazine în ţară (fosta reţea de magazine Plus), din care două sunt în judeţul Suceava – la Fălticeni şi în Câmpulung Moldovenesc. De luni, odată cu inaugurarea celor 11 magazine construite de ei, LIDL va deţine cel mai mare număr de magazine de retail din ţară (118), detronând Penny Market, care are 114 magazine.

Mai mult, LIDL intenţionează să construiască nu mai puţin de patru magazine în Suceava, autorizaţia de construire pentru un supermarket LIDL la ieşirea din Suceava spre Botoşani fiind deja obţinută de la Primăria Suceava.

Aproximativ 80% din produsele care se vând în magazinele LIDL sunt marcă proprie, în fiecare magazin fiind oferite clienţilor cam 1.300 de produse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lidl se pregăteşte să inaugureze supermarketul de la baza cartierului Obcini.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.07/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 14 voturi
Lidl se pregăteşte să inaugureze supermarketul de la baza cartierului Obcini4.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lidl trimis de
( 8 oct 2011, 13:00:09
mare eveniment LIDL in Suceava!Vizitand celalalte magazine deschise ,am constatat ca sunt un mare fisss,care nici pe departe nu seamana cu LIDL din Germania, nici ca gama de produse , nici ca preturi(mai ales!)
Asa ca , nu e nimic spectaculos!
1.1  RE: Lidl trimis de
( 8 oct 2011, 23:24:55
Na... Si eu care speram ca pot cumpara parintii un tensiometru cu echivalentul a 20€, un termometru electronic, o statie meteo sa nu le mai trimit eu în pachet... Mâncare se gaseste oricum peste tot (si toata cu E-uri), speram ca macar alte produse ieftine s-or gasi la LIDL. Daca nu, nu-i bai: noi sa fim sanatosi ca si Atlassib trebuie sa câstige un ban cu pachetele trimise din strainatate!happy
2.   Ce naiba, toti cu taraba. trimis de
( 8 oct 2011, 13:20:52
Sa vad si eu un magazin gen I.F.A., I.M.U.S, I.U.P.S. ceva rulmenti si alte chestii. Tulai Doamne, dar nu cred ca-i vine mintea la cap. Dar vrabia malai viseaza si ocheste catre alte judete, care n-au vandut pe un dolar o I.F.A.
3.   Parere.. trimis de
( 8 oct 2011, 13:54:42
locuiesc langa un LIDL in alt oras... un magazin de cacao..prefer sa mai merg 10 minute pe jos pana la Carrefour.
3.1  RE: Parere.. trimis de
( 8 oct 2011, 16:20:43
vezi bai niculita ca ai postat gresit,poate citeai Monitorul de Brasov!
3.2  RE: Parere.. trimis de
( 8 oct 2011, 17:42:34
nu nu...imi place sa citesc din cand in cand si stiri din mediul rural
4.   Succesuri trimis de
( 8 oct 2011, 16:52:52
Le dorim sa aiba soarta celor de la Billa Burdujeni. Faliment cat mai rapid !
5.   Nickbv trimis de
( 8 oct 2011, 19:03:05
vezi ca esti in plop cu geografia:))
5.1  RE: Nickbv trimis de
( 8 oct 2011, 23:20:43
daca o ironie atat de simpla nu ai inteles ma mir cum de stii toate literele alfabetului...
6.   Comentariu trimis de
( 8 oct 2011, 20:16:25
si ce daca, poate mai aduna cativa tineri care sunt dornici sa munceasca. sau tinere.
mia spus cineva ca la interviu era o kurva boita toata si proasta bota. bun-bun, intelegem ca e kurva, boita, dra o proasta la intervievat ?rolling on the floor))))
6.1  RE: Comentariu trimis de
( 8 oct 2011, 20:17:31
ce ma enerveaza, ca nu pot corecta greselile, dupa ce ai postat. mai ales cele de ortografie.
6.2  RE: Comentariu trimis de
( 8 oct 2011, 23:19:43
Maica, nu esti singurul în situatia asta. Singura metoda ramâne sa recitesti textul de 2-3 ori înainte de-a posta (si tot mai scapa câte-o greseala, zdam!)big grin
7.   :)) trimis de
( 8 oct 2011, 20:23:35
Si asa sunt cam putine supermarketuri in Suceava, mai trebuia unul.laughing
8.   MAGAZINE trimis de
( 9 oct 2011, 10:52:34
In Suceava sunt cele mai multe magazine pe cap ce locuitor si asta este bine.Important sa se mentina deoarece veniturile populatiei sunt foarte mici,dar una peste alta,bine ca se infiinteaza magazine si speram ca concurenta sa fie acerba.
-Despre LIDL,stiu ca in strainatate erste un lant de magazine care practica cele mai mini preturi si asta datorita faptului ca se prefera putini angajati,marfa este mai slab ambalata,spatiile sunt destul de mici,deci o mai mare inghesuiala,dar calitatea marfurilor este aceiasi ca la alte supermagazine.Este posibil ca LIDL sa inregistreze o cifra de afaceri multumitoare,situatia economica a populatiei va determina mai multe vanzari.
8.1  RE: MAGAZINE trimis de
( 9 oct 2011, 13:58:40
Un alt lanț de magazine este Eurospin care practică prețuri f.f.putin mai mici ca Lidl.Eu am facut mult timp cumpărături de la Lidl dar acum am renunțat.In timp economia facută se cunoaște.Nu am vazut Eurospin în România.Rămân la părerea că tot Kauflandul e cel mai convenabil în ciuda tuturor articolelor apărute împotriva sa.Aceasta este concurența adăugată la interesele politice locale.Vrei să anihilezi un magazin?Caută-i nod în papură( exact ca și cu florile olandeze) ,publică două- trei articole și vei avea rezultatul scontat.Dar vă spun sigur:cea mai bună ”barabulă”e cea de pe tarlaua ta.Poftă bună!
9.   Inca un magazin trimis de
( 9 oct 2011, 19:12:15
E un magazin bun de retail insa la unele produse au preturi mai mari.Eu personal prefer PENNY MARKET.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei