Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 oct 2011 - Anul XVI, nr. 238 (4836)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distracţii penale

Trei minori în vârstă de 15 ani furau Dacii pentru a se plimba noaptea, prin oraş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei minori în vârstă de 15 ani, din comuna Şcheia, sunt cercetaţi de poliţie, fiind acuzaţi că au furat două autoturisme Dacia, pentru a se plimba noaptea.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, joi dimineaţă, poliţia municipiului reşedinţă de judeţ a fost sesizată de o femeie în vârstă de 62 de ani despre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras autoturismul Dacia, care era parcat pe strada Castanilor.

În aceeaşi dimineaţă, la poliţie a sunat o altă suceveancă, ce a reclamat că în aceeaşi noapte i-a dispărut şi ei maşina, tot Dacia, lăsată parcată pe strada Aleea Lalelelor.

Poliţiştii au reuşit să găsească una dintre cele două maşini furate abandonată pe raza comunei Şcheia, lângă o benzinărie.

Autoturismul avea urme de forţare la nivelul încuietorilor portierelor şi a portbagajului, poliţiştii constatând și lipsa buşonului de la rezervor, acesta fiind golit de combustibil.

Joi dimineaţă, alţi trei suceveni au sunat la poliţie şi au reclamat că maşinile lor, tot Dacia, parcate pe bulevardul George Enescu şi strada Viitorului, au fost sparte peste noapte de indivizi care au încercat să le pornească, forţând contactul de pornire.

 

Pândă în noapte

În noaptea de joi spre vineri, poliţiştii au organizat o pândă pe raza municipiului Suceava. În jurul orei 1:00, un echipaj de poliţie a observat un autoturism Dacia care s-a îndreptat spre strada Lazăr Vicol. Când i-au făcut semn şoferului să oprească, din maşină au fugit doi tineri care au reuşit să dispară printre blocuri.

Şoferul însă a fost prins şi identificat în persoana minorului Răzvan G., acesta indicându-le poliţiştilor şi numele celorlalţi doi complici ai săi, Ioan M. şi Ioan C.

„Suspectul prins a fost audiat, recunoscând că împreună cu ceilalţi doi au sustras cele două autoturisme pentru a se plimba pe raza municipiului Suceava şi a comunei de domiciliu, precum şi faptul că au încercat şi sustragerea altor autovehicule”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că cercetările sunt continuate pentru prinderea celor doi, dispăruţi de la domiciliu, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei minori în vârstă de 15 ani furau Dacii pentru a se plimba noaptea, prin oraş.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trei minori în vârstă de 15 ani furau Dacii pentru a se plimba noaptea, prin oraş5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Precizare! trimis de
( 8 oct 2011, 13:58:16
Nu "trei minori...". Trei tigani din Scheia, Gherman Razvan, Mazarache Ioan si Cutitar Ioan. Trei lichele infecte!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei