Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2011 - Anul XVI, nr. 171 (4769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la 1 august

Sucevenii, lăsaţi o lună de zile fără apă caldă la robinete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de mii de suceveni nu vor avea deloc apă caldă la robinete, timp de o lună de zile, începând de la 1 august, când centrala de termoficare a oraşului va intra în reparaţii.

Practic, locatarii celor 25.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de încălzire vor fi nevoiţi să se lipsească de un element necesar pentru confortul oricărei familii, apa caldă, începând de la 1 august şi până pe 31 august.

Timp de o lună de zile, în care robinetele vor funcţiona doar pe apă rece, sucevenii vor fi nevoiţi să apeleze la metode clasice, precum încălzirea apei în oale, pe aragaz, vase cu apă ţinute la soare – pentru cei care stau la casă, sau, pentru cei care îşi permit, metode moderne, precum boilere.

Directorul societăţii de termoficare a Sucevei, Silviu Gemănari, a precizat că, pe lângă verificările şi reparaţiile planificate la sistemul de producere a agentului termic, în oraş vor mai fi făcute şi alte lucrări, la reţelele de transport şi distribuţie a căldurii şi apei calde.

“Lucrările care se vor executa sunt complementare lucrărilor de investiţii programate pentru 2011 şi sunt strict necesare asigurării condiţiilor tehnice de livrare a energiei termice în sezonul rece următor”, a declarat directorul SC Termica SA.

Chiar dacă lucrările programate sunt necesare, justificările date nu îi încălzesc cu nimic pe sucevenii care o lună de zile vor fi nevoiţi să facă duşuri reci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii, lăsaţi o lună de zile fără apă caldă la robinete.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Sucevenii, lăsaţi o lună de zile fără apă caldă la robinete5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apa trimis de
(22 iul 2011, 12:41:09
După ce gicaloria e scumpă, apa caldă la fel, vă lasă şi o lună fără apă caldă, pe căldurile astea, pentru ce? De ce nu fac revizia noaptea sau pe tronsoane cum este în alte ţări? Sunt prea comozi. Cetăţenii sunt fraieri, de ce nu vă puneţi centrale termice proprii? Şi aşa Termica e pe ducă. Să aveţi o zi bună.
2.   MOE pdl! trimis de
(22 iul 2011, 13:28:00
Aceeasi scuza in fiecare an!!! Prelipcanul asta nu a realizat nimic pentru acest oras in ultimii ani, si acum lasa orasul si fara apa calda, 31 + X zile!!! SA VA SPALATI BINE!winking
3.   Multumim din inima partidului trimis de
(22 iul 2011, 14:39:21
Se poate si mai rau. Taceti dracului din gura ca stiti numai sa cereti, mai rau decat cersetorii trimisi de Baselu prin lumea larga spre fala guvernului portocaliu. Ati uitat cumva cum se spala la lighean, ati uitat de ciubar sau de helesteul din vale? Mofturosilor. Sunteti toti de la USL si nu stiti altceva decat sa carcotiti. Terminati cu prostiile si mars la helesteu, afara-i cald, deci dupa cum spune si tovarasul Baselu, apa este calda, dati rapanul jos si prindeti si ceva peste ca sa crapati in voi. Vedeti ca partidul iubit are solutii?
4.   Pentru STAN_PATUTUL50 trimis de
(22 iul 2011, 16:21:47
Tovarase, daca ai placeri din astea sa te speli la lighean sau in toata baltile, te invit sa iti iei familia si sa faceti impreuna acest lucru.
TARANE, traim in 2011 si trebuie sa avem conditii macar decente de a trai, si aici ma refer la utilitati, sosele, iluminat, etc. Daca altceva nu este, macar apa pentru spalat sa aiba oamenii.
5.   Mare tragedie. trimis de
(22 iul 2011, 20:47:17
Ce naiba e asa de greu in socoteli. Te costa 12 lei mc de apa calda, care e echivalentul la 30 de kwh. Consumi 3-5 mc si iesi mult mai ieftin pe luna. Adevarat ca cei ce platesc curentul la social ies in pierdere, dar restul ar trebui sa deschida ochii. Va luati un boyler si ati scapat de tragedie. Mai greu cu furnizarea caldurii, dar mai e pana la iarna si oricum puterea nu lasa haturile ca la anu` o sa fie furtuna tot timpul. Capu` sus si ginditi bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei