Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iul 2011 - Anul XVI, nr. 163 (4761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În municipiul Suceava

Şase maşini sparte de hoţi într-o singură noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de şase furturi din autoturisme au avut loc în noaptea de duminică spre luni, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

Luni, la ora 6.00, a sunat la 112 un tânăr în vârstă de 21 de ani, Iulian P., din municipiul Suceava, reclamând că, în cartierul Obcini, persoane necunoscute i-au forţat portiera dreapta faţă de la maşină, prin îndoirea ramei exterioare, iar din interior au sustras un radiocasetofon, două portofele în care se afla suma de 350 de lei, buletinul de identitate şi permisul de conducere.

Două minute mai târziu, încă apel la 112 anunţa o altă maşină spartă, pe strada „Grigore Antipa”, din cartierul Burdujeni. Din interiorul maşinii s-a sustras un radio CD şi mai multe bunuri personale, valoarea prejudiciului fiind de 1.500 de lei.

În timp ce făceau cercetări la faţa locului, poliţiştii au mai identificat, pe aceeaşi stradă, alte două maşini sparte de hoţi.

La autoturismele în cauză, hoţii au forţat colţul superior al portierei dreapta faţă şi au sustras două radio CD mp3, două portofele, un detector radar de pe suportul metalic de pe parbriz, şase carduri bancare, un card medical, suma de 400 de lei şi 100 de euro, valoarea totală a prejudiciului fiind de circa 3800 de lei.

Pe o altă stradă din Burdujeni, „General Iacob Zadik”, oamenii legii au identificat alte două maşini „vizitate” de hoţi. Una dintre ele a fost deschisă prin folosirea unei chei potrivite la încuietoarea de la portiera dreapta faţă, fiind sustras un radio CD, un detector radar din suportul de pe parbriz, o undiţă de pescuit de pe bancheta spate, iar din portbagaj două maşini de găurit, trei receivere TV şi un detector pentru reglat sateliţi TV, valoarea totală a prejudiciului fiind de 1.400 lei.

Celălalt autoturism prezenta la ambele portiere din faţă urme de forţare, însă hoţii nu au reuşit să deschidă maşina.

„În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt şi distrugere pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase maşini sparte de hoţi într-o singură noapte.
 Vizualizări articol: 583 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şase maşini sparte de hoţi într-o singură noapte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt. guvernanti trimis de
(14 iul 2011, 09:57:14
sa plateasca guvernantii pagubele! Mai dati afara multi politisti, jandarmi si va ve-ti trezi ca va vor fura masinile, va vor tilharii in plina zi, poate va fura si guvernul, va vind astia cladirea sa stati dupa aia in cort ca asta meritati

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei