Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iul 2011 - Anul XVI, nr. 163 (4761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Păziţi bine

Două camere video şi câte trei profesori supraveghetori, în sălile de examen de la titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Măsuri sporite de securitate, camere video şi mai mulţi supraveghetori în fiecare sală de concurs, la examenul de titularizare pe care-l susţin astăzi dascălii suceveni.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, „în fiecare sală de concurs vor fi montate câte două camere, iar candidaţii vor fi supravegheaţi şi de trei sau patru profesori”.

Inspectorul general Petru Carcalete a precizat că „metodologia examenului de titularizare prevede montarea de camere de supraveghere în fiecare sală de concurs, iar aparatura este asigurată de către Primăria Suceava, întrucât şcolile în care se dă examen se află în administrarea municipalităţii”.

Examenul de titularizare de astăzi se va da în două unităţi de învăţământ, la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” şi la Şcoala „Miron Costin”, în 22 şi respectiv 18 săli de clasă.

810 dascăli din judeţ sunt aşteptaţi azi la examenul pentru ocuparea a numai 74 de posturi titularizabile scoase la concurs de către Inspectoratul Şcolar Suceava. „Este o concurenţă mare, mai mult de 11 candidaţi pe un post titularizabil. Sunt foarte puţine posturi, ceea ce e şi normal, deoarece numărul de posturi scoase la titularizare trebuie să fie aproximativ egal cu cel al catedrelor eliberate natural”, a mai precizat Petru Carcalete.

Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris pentru ocuparea posturilor de învăţător, educatoare, profesor de limba română, limba engleză şi sport. Candidaţii care nu vor obţine o catedră titularizabilă şi cei cu note mai mici de 7 vor avea de ales între cele 585 posturi netitularizabile, din care 356 au între 16 şi 25 ore pe săptămână, iar 229 sunt incomplete, având între 4 şi 17 ore pe săptămână.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două camere video şi câte trei profesori supraveghetori, în sălile de examen de la titularizare.
 Vizualizări articol: 1427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două camere video şi câte trei profesori supraveghetori, în sălile de examen de la titularizare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahahaha trimis de
(14 iul 2011, 08:37:04
Ma bucura sa vad ca si profesorii o iau in barba... au dus de rapa tara asta... astept sa vad cum iau note de 2 80% din ei.. hahahah.. astia sunt generatiile care au trecut cu copiuta prin scoli

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei