Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iul 2011 - Anul XVI, nr. 163 (4761)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Mercedes „garnisit” cu ţigări, confiscat în Vama Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean s-a ales cu o pagubă de zeci de mii de lei după ce a fost descoperit în neregulă de echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret. La începutul acestei săptămâni, la PTF Siret s-a prezentat, pentru a intra în ţară, cu un autoturism marca Mercedes Benz, suceveanul Nicolai G,, în vârstă de 21 de ani.  După controlul documentelor de călătorie, echipa de control a trecut la verificarea mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, într-un locaş special amenajat în  podeaua autoturismului, 1.116 pachete de ţigări (618 pachete marca Viceroy şi 498 pachete de Monte Carlo, de provenienţă ucraineană).

Potrivit comunicatului de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, ţigările, în valoare de 4.687 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 9. 000 lei. Totodată, autoturismul  marca Mercedes Benz, în valoare de 12.000 lei, a fost reţinut  în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes „garnisit” cu ţigări, confiscat în Vama Siret.
 Vizualizări articol: 920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mercedes „garnisit” cu ţigări, confiscat în Vama Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SPAGA PREA MICA trimis de
(13 iul 2011, 11:48:46
Va spun eu ce sa intamplat d-nule Luigi.nu sa dat spaga cat a vrut vamesul!Imi pare fff rau ca nu stiti ce scrieti in ziarul asta,.te mai numesti ziarist???????????eu eram chiar acolo si am vazut tot merg si martor in proces daca e nevoie,.a dat spaga vreo 200 euro si a zis vamesul ca nu e bn si de asta sa intamplat!eu aduc doar motorina din cateodata pt k socrul meu are 3 tractoare si merg saptamanal si ii aduc,.sti ce se intampla?daca nu le dai macar 20 euro te face sa astepti 4 ore in vama te desface tot,.si as putea sa nu le dau ca nu iau tigari sau motorina mai multadecat cat e legal dar ma tine cu orele in vama .AU FOST ARESTATI NISTE HOTI DAR AU VENIT ALTI!!! HALAL POLITIE DE FRONTIERA AVEM!!!!!!!!!!!
2.   Vinovatii fara vina? trimis de
(13 iul 2011, 13:49:31
si eu merg in ucraina tot motorina aduc in cantitati ce nu depasesc legalul. am vrut sa dau 10 lei de o cafea la vames si am fost refuzat in mod politicos .SINGURA VINA O AU DUPA MINE CA NU ISI FAC PROGRAMUL DE MUNCA PENTRU CARE SINT PLATITI ATIT VAMESII CIT SI POLITISTII DE FRONTIERA NOAPTEA DORM MAI BINE CA ACASA .CRED CA SAR IMPUNE CITE UN CONTROLDIN PARTEA SEFILOR CUM ISI JUSTIFICA CELE 12 ORE DE MUNCA PENTRU CARE SINT PLATITI DIN BANII NOSTRI .SI SA MAI FACA ORDINE POLITIA DE FRONTIERA CU UCRAINENII IN VAMA CAM FAC CE VOR EI NICI NU SE UITA LA POLITISTI EU AM DAT 20 EURO AMENDA IN VAMA UCRAINEANA PENTRU CA AM DEPASIT LINEA ALBA .LA NOI UCRAINENII SI NU NUMAI EI PROVOACA O DEZORDINE TOTALA MUTINDUSE DE PE O BANDA PE ALTA SAU NERESPECTIND RINDU DUPA BUNUL LOR PLAC .LA UCRAINENI NU AI VOIE SA MISTI IN FRONT CA ESTI IMEDIAT TAXAT. VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU MASURILE PE CARE SPER CA SE VOR APLICA.
3.   Un trimis de
(13 iul 2011, 15:01:50
asta e masura ce se va lua.. mai vb mult poate tot tu vei lua amenda... si a dracu' ce de-a cinstiti aici cu motorina cat este legal.. hahahaha cine sa va creada ma....mie nu mi-a cerut niciodata spaga nimeni la romani...daca nu ai nimic nu te freaca nimeni...
4.   Comentariu trimis de
(13 iul 2011, 15:02:48
Un C.ac.at am vrut sa scriu...
5.   Un ca.cat. trimis de
(13 iul 2011, 15:03:56
Bine ia facut.. sa le ia masina, casa tot... LA MUUUNCA MAAAAA.....
6.   Mercedes trimis de
(13 iul 2011, 15:28:09
hai sa va chish in freza de gabori corupti si traficanti de HALVA ..Ca prea vreti toti sa va inbogatiti peste noapte .Va urez BRATARI pe ambele maini
7.   BIGDOG trimis de
(13 iul 2011, 17:58:25
Bigdog...probabil tu faci trafic cu eugenii...oricine ar dori sa fie vames sau politist de frontiera la Siret pentru ca probabil se castiga binisor...daca nu te-a dus capu...stai si te oftica..
8.   Comentariu trimis de
(13 iul 2011, 21:45:21
comentariul de la 7 e cel mai tare.."daca nu te-a dus capul" .da asa e iti trebuie 8clase sa ajungi politist de frontiera ,un vitel sau un porc,ce mai avea taranul prin batatura,cateva sute de marci si erai gata imbracat.dupa aceea ,taie si spanzura,e seful tuturor ce trec prin vama,se ia banul......................... daca nu e destul sau nu ai vorbit cu careva,s-a prins contrabandistul...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei