Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2011 - Anul XVI, nr. 156 (4754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Dorneşti

Cinci răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier provocat de un şofer care a intrat pe sensul opus într-o intersecţie. Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 15.00, la intersecţia a două drumuri comunale din Dorneşti.

Din ancheta poliţiei rezultă că şoferul vinovat, Dumitru O., în vârstă de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, a pătruns pe sensul opus, unde a lovit frontal autoturismul condus de Aurelian F., de 36 de ani, localnic.

Urmare a impactului, şoferii şi trei pasageri din cele două maşini au fost răniţi. O bătrână în vârstă de 75 de ani şi un bărbat de 37 de ani, ambii din Dorneşti, au fost diagnosticaţi cu leziuni grave.  

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, iar ulterior li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 1788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cinci răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SI CE DACA ?POLITIA E,... trimis de
( 5 iul 2011, 12:08:40
Aseara in jurul orelor 23 am trecut prin com.Arbore si am observat un barbat cazut ,.am oprit si am vazut ca era plin de sange,l-am ajutat si am vrut sa sun la 112 si respectivul mi-a zis ca a sunat de aprox 30 min si nu a venit nimeni.Sa mai avem incredere in Politie?precizez ca respectivul nu era sub influenta alcoolului!RUSINE domnule comandant Juravle!!!!!!!!!!!RUSINE SA VA FIE SI D-VOASTRA D-NULE TODERUT
2.   Ai pretenţii prea mari Voievodule !!! trimis de
( 5 iul 2011, 15:22:28
Am avut o problema si am sunat la 112. Am aşteptat mai bine de o ora si politia n-a venit. Cu autoturismul miliţienii ,ptiu... politaii ar fi făcut MAXIM 5 minute..., dar având in vedere ca Suceava este o adevarata metro ☭  n-au ajuns nici într-o ora...
3.   Informatii de 2 bani:)) trimis de
( 8 iul 2011, 00:24:55
auzi la ei...: cica "Cinci răniţi, după ce un şofer a intrat pe contrasens" da nimeni nu spune ca celalalt sofer nu avea nici un act pe masina si mergea pe un drum comunal cu 80 km la ora si nici nu a dat prioritate de dreapta. va aruncati cu informatii fara sa va documentati. eu sunt acela ce se presupune ca a intrat pe contrasens...dar nu inteleg ce cauta "popa din dornesti" cu masina radiata pe un drum public cu viteza aia??? P S satenii ii spun schumacherwinking deci.... informatii eronate...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei