Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2011 - Anul XVI, nr. 156 (4754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La sfârşit de săptămână

„Ieşirea din criză”, la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă ediţia din 2009 a Festivalului Internaţional de Caricatură şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului”, care a avut ca temă „Zâmbetul crizei”, s-a desfăşurat sub sloganul „Fie criza cât de mare, barabula e scăpare”, iar în anul următor tema a fost „Ridendo castigat mores” („Prin râs se îndreaptă moravurile”), ediţia din acest an, a XXI-a, care se va desfăşura în cadrul Zilelor Humorului, în perioada 8 - 10 iulie, are tema „Ieşirea din criză”.

 

Barabula nu mai constituie o soluţie pentru „Ieşirea din criză”

Cu siguranţă că barabula, care între timp a devenit un produs de lux (pentru că provine mai mult din import), nu mai constituie o soluţie pentru „Ieşirea din criză”, aşa că organizatorii şi-au propus să rezolve situaţia (deşi continuă să menţină pe firmament Festivalul gastronomic „Barabula de aur”) prin showbiz (singura industrie care mai funcţionează în România), dând startul primei ediţii a concursului „Humorenii (n)au talent (?)!”.

În întreg complexul de manifestări care se circumscriu în acest an Zilelor Humorului (care vor cuprinde o serie de alte acţiuni, cum ar fi Târgul meşterilor populari, Tabăra de sculptură, Balul gospodarilor, Carnavalul copiilor, Parada minorităţilor, expoziţii în aer liber, competiţii sportive şi multe, multe spectacole), Festivalul Internaţional de Caricatură şi Literatură Umoristică „Umor la... Gura Humorului” constituie trunchiul din care se ramifică toate celelalte acţiuni.

 

Pentru „Ieşirea din criză” se plăteşte în valută europeană

Premiile I pentru secţiunile de grafică satirică şi de literatură umoristică ale Festivalului „Umor la... Gura Humorului” sunt de 500, respectiv 200 de euro. Deci, pentru „Ieşirea din criză” se plăteşte în valută europeană.

Premiul concursului „Humorenii (n)au talent (?)!” este de 10.000 de lei.

Fiind vorba de localnici, premiul se plăteşte în moneda naţională.

Dacă humorenii vor avea (sau nu vor avea) talent să iasă din criză prin organizarea acestor manifestări rămâne de văzut.

Dar dacă într-adevăr „Ieşirea din criză” se va produce ca urmare a organizării Zilelor Humorului, atunci localnicii vor putea patenta reţeta pentru a fi aplicată la nivel naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ieşirea din criză”, la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
„Ieşirea din criză”, la Gura Humorului5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei