Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2011 - Anul XVI, nr. 156 (4754)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blestem

O tentativă de omor şi un accident mortal, într-o singură zi, la aceeaşi stână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşit de săptămână groaznic la o stână din satul Botoşăniţa Mare, comuna Calafindeşti, unde proprietarul oilor a murit lovit de un cal, în timp ce unul dintre ciobanii săi a ajuns la spital în comă după ce a fost lovit cu o bâtă în cap de celălalt cioban.

În primă fază, poliţia a fost anunţată de cazul de tentativă de omor. Sâmbătă, pe 2 iulie, cei doi ciobani de la stâna aflată în proprietatea lui Dumitru Racolţa s-au luat la bătaie, scandalul izbucnind pe fondul consumului de alcool.

Ovidiu Onisim, în vârstă de doar 16 ani, i-a aplicat un par în cap colegului său, în vârstă de 39 de ani, lăsându-l inconştient la pământ. Bărbatul lovit a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Municipal Rădăuţi, de unde a fost transferat apoi la Spitalul Judeţean Suceava.

Cu un grav traumatism cranio-cerebral, cu hematom cranian şi în comă de gradul III acesta a fost operat de urgenţă, viaţa sa fiind pusă în pericol. La o zi după operaţie, medicii au apreciat că victima are nevoie de 53-54 de zile de îngrijiri medicale, cu incapacitate de muncă. În aceste condiţii, faţă de minorul de 16 ani s-au demarat cercetări pentru infracţiunea de tentativă de omor.

„În cauză nu s-a dispus reţinerea învinuitului, fapt motivat de vârsta acestuia, precum şi de existenţa unei stări de provocare din partea victimei”, precizează poliţia într-un comunicat de presă.

Şocul avea să vină la puţin timp după această agresiune. Pe un câmp din localitate a fost descoperit Dumitru Racolţa, proprietarul stânei. Bărbatul fusese lovit de calul său cu copita în zona toracelui, el fiind transportat de urgenţă la spital. A doua zi, duminică, din cauza gravelor leziuni interne suferite bărbatul a decedat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tentativă de omor şi un accident mortal, într-o singură zi, la aceeaşi stână.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
O tentativă de omor şi un accident mortal, într-o singură zi, la aceeaşi stână3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei