Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iun 2011 - Anul XVI, nr. 136 (4734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Viol” de plăcere

Adolescenta care a reclamat că a fost răpită şi violată şi-a retras plângerea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adolescenta în vârstă de 14 ani care a reclamat, în urmă cu două zile, că a fost sechestrată într-un autoturism şi violată, agresorul fiind un consătean de-al ei, bărbat căsătorit şi cu copii acasă, a revenit asupra declaraţiei date iniţial, susţinând că toată povestea a fost o invenţie de-a ei.

Motivul, a susţinut minora, se temea de reacţia mamei ei la aflarea veştii că şi-a început viaţa sexuală la 14 ani.

Potrivit primelor declaraţii date în faţa oamenilor legii de Andreea Ş., din satul Gulia, care a venit cu mama de mână la Poliţia din Dolhasca, fapta s-ar fi petrecut marţi, 7 iunie a.c..

Adolescenta a povestit că în acea zi, în jurul orei 20:00, s-a întâlnit în apropierea unui magazin din centrul satului Gulia cu un amic, care i-a spus să meargă cu el pe o uliţă din sat, întrucât un băiat vrea să vorbească cu ea.

Minora l-a însoţit până la un autoturism, iar aşa-zisul amic a deschis portiera din spate şi a  împins-o în interiorul maşinii, după care a plecat.

La volanul maşinii, a continuat să povestească Andreea Ş., se afla consăteanul ei Mirel G., în vârstă de 22 de ani, care a blocat portierele şi a dus-o pe un drum situat în vecinătatea pădurii satului Gulia, unde, pe bancheta din spate a autoturismului, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Deoarece era reclamat pentru o presupusă faptă de viol a cărui victimă este o minoră sub 15 ani, ancheta a fost preluată de ofiţeri de la Investigaţii Criminale, care au dus-o pe adolescentă la un medic legist.   

„S-a concluzionat că minora prezintă deflorare recentă care poate data de circa două-trei zile, prezintă tumefacție echimotică, echimoze care s-au putut produce prin lovire şi comprimare cu mijloace contondente şi necesită patru-cinci zile de îngrijiri medicale”, se arăta, ieri, într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizându-se că leziunile pot pleda pentru producerea unui viol.

Potrivit unor surse judiciare, minora a revenit, ieri, asupra declaraţiilor sale şi a susţinut că a făcut sex de bună voie cu Mirel G., însă, de frica mamei sale, care a luat-o la rost pentru că a întârziat, a inventat tot scenariul cu sechestrarea şi violul.

Scăpat de acuzaţiile de viol, Mirel G. va da totuşi cu subsemnatul la poliţie pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescenta care a reclamat că a fost răpită şi violată şi-a retras plângerea.
 Vizualizări articol: 2116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Adolescenta care a reclamat că a fost răpită şi violată şi-a retras plângerea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ,,, trimis de
(11 iun 2011, 11:39:03
...nici ea nu mai stie..a fost violata sau a facut-o de buna voie...(sau cat a primit sa schimbe declaratia?!!)
2.   :) trimis de
(11 iun 2011, 11:59:13
a vazut care erau riscurile daca aflau ca minte.. ori masa i.a zis..taci tu din gura ca ne faci de ras.. ce.i o p..a in minus ce.i o p..a in plus:))) doar nu ai chilometraj sau apometrulaughing
2.1  RE: :) trimis de
(11 iun 2011, 15:18:20
frumos gandesti, esti si tu un violator ,poate o sa ai si tu o fetita ,sper sa nu pateasca si ficata asa ceva,
3.   Comentariu trimis de
(11 iun 2011, 18:20:49
Nu cred ca a primit bani sa-si schimbe declaratia..pur si simplu asa cred ca s-a intamplat..nu va mai dati cu presupusul daca nu stiti despre ce e vorba..in ziua de azi "fetitele"astea pe care noi le credem inocente stiu mai multe decat v-ati putea imagina..cunosc "N"cazuri..de asta imi spun punctul de vedere..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei