Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2011 - Anul XVI, nr. 92 (4690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunitate

Cursuri gratuite la Camera de Comerţ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care doresc să-şi dezvolte abilităţile manageriale au posibilitatea să participe la o serie de cursuri de specialitate gratuite care vor fi organizate la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Suceava. În cursul zilei de ieri, în sala de conferinţe din cadrul Shopping City Suceava a avut loc lansareaproiectului „Dezvoltare Antreprenorială şi Relaţionare în Mediul de Afaceri – D.A.R.M.A.”, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Proiectul este realizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, în parteneriat cu instituţiile similare din Suceava, Bacău, Vrancea şi Asociaţia pentru Integrare şi Dezvoltare Comunitară INDECO din Iaşi.

Potrivit secretarului general al CCI Suceava, Marcel Gaftoneanu, proiectul îşi propunedezvoltarea abilităţii managerilor şi angajaţilor din întreprinderile mici şi mijlocii şi ale persoanelor care vor să dezvolte o afacere. Gaftoneanu a spus că prin proiect se urmăreşte crearea unei reţele mobile de puncte de susţinere şi stimulare directă a antreprenorilor locali, îmbunătăţirea calificărilor managerilor, ale femeilor manager şi ale angajaţilor prin cursuri autorizate, dezvoltarea antreprenorială prin servicii de consultanţă, precum şi integrarea inovării în firme prin introducerea programelor de formare profesională de formatori.

„Furnizarea pachetelor educaţionale de dezvoltare antreprenorială şi administrarea  afacerilor va duce la creşterea nivelului educativ şi de pregătire profesională cu certificare a competenţelor dobândite, promovând cele mai bune practici şi metode moderne şi inovative de management strategic al resurselor umane”, a spus Marcel Gaftoneanu.

În cadrul acestui proiect cursurile vor avea ca temă „dezvoltarea abilităţilor manageriale”, „manager - resurse umane, autorizat CNFPA”, „Director Vânzări, autorizat CNFPA”, „Cum să devii un antreprenor de succes CNFPA”, „Formare profesională de Formatori, autorizat CNFPA”, „Coaching la locul de muncă”, „Viziune antreprenorială şi comerţ în statele UE-CNFPA”, „Manager proiect”, „Management, marketing şi PR”, „Strategie organizaţională în situaţii de criză”, „Recrutare, selecţie şi inducţie de personal CNFPA”, „Managementul afacerilor mici şi mijlocii”.

Marcel Gaftoneanu a mai precizat că cei interesaţi de aceste cursuri pot să obţină informaţii la biroul de dezvoltare antreprenorială din cadrul Camerei de Comert şi Industrie Suceava, telefon 0230.521.506, interior 28, fax 0230.520.099, email: cci@ccisv.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri gratuite la Camera de Comerţ Suceava.
 Vizualizări articol: 2588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cursuri gratuite la Camera de Comerţ Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(20 apr 2011, 11:20:05
Ne formăm , ne reformăm continuu
Şansa urcării unei trepte cam asta ar fi
Instituţia asta ( cu-acest proiect ingenuu )
l-ar putea (cred )face democrat şi pe Gaddafi

Capitalismul fluturiu cu porţi închise
Promovează doar pedigree-ul oranj , iar suceveanul
Oricât de multe şcoli în urmă absolvise
Se umileşte la ,, minţi închise ’’ ( ca aborigenul )

Vă felicit pentru foamea voastră
Pentru pofta cu care vă trataţi munca
Omu’n viaţă-şi cântă în propria orchestră
Puteţi fi voi vântul ce modelează stânca ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei