Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 feb 2011 - Anul XVI, nr. 28 (4626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni

Măsuri disciplinare la Poliţia Municipiului Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Poliţia Municipiului Rădăuţi, subunitate condusă de comisarul-şef Eugen Rotaru, s-a confruntat cu o serie de probleme disciplinare pe parcursul anului trecut. În anul 2010 au fost sancţionaţi 13 poliţişti, un ofiţer şi 12 agenţi, fiind aplicate 15 sancţiuni, conform datelor puse la dispoziţie de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru. 11 lucrători, un ofiţer şi zece agenţi s-au ales cu mustrare scrisă, alţi doi agenţi au fost sancţionaţi cu diminuarea drepturilor salariale cu 5-20% pe o perioadă de una-trei luni, iar în cazul altor doi agenţi s-a decis amânarea acordării gradului profesional următor pe o perioadă de la unu-trei ani.

Potrivit comunicatului primit la redacţie de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, sancţiunile disciplinare au fost aplicate pentru comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiul unităţii în cazul a trei agenţi de poliţie şi neglijenţa manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici, în cazul a nouă agenţi şi a unui ofiţer de poliţie.

În afara celor menţionaţi, doi agenţi din subordinea comisarului-şef de poliţie Rotaru au fost sancţionaţi pentru întârziere repetată sau nejustificată a soluţionării lucrărilor şi absenţă nemotivată sau întârzierea repetată de la serviciu, se mai arată în comunicatul primit la redacţie de la inspectorul principal Gabriel Panţiru, ofiţerul de presă de la IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri disciplinare la Poliţia Municipiului Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Măsuri disciplinare la Poliţia Municipiului Rădăuţi4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei