Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 feb 2011 - Anul XVI, nr. 28 (4626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distracţie

La Vatra Dornei, al doilea weekend de Serbări ale Zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Vatra Dornei începe sâmbătă, 5 februarie, o nouă “rundă” de distracţie, în cadrul Serbărilor Zăpezii, ediţia 2011. Pe cele două pârtii din oraşul staţiune încă se schiază, patinoarul este funcţional, iar pe scena special amenajată la baza pârtiei Parc vor fi organizate sâmbătă şi duminică spectacole de muzică uşoară şi populară. Pentru a-i proteja pe participanţi de frigul care se lasă asupra nopţii, organizatorii au programat spectacolul de sâmbătă de la ora 18,30. Aşadar, începând cu această oră, pe scenă vor urca Mari, Nord – Est, Hara (live band), Heaven şi ProConsul.

Duminică, 6 februarie, iubitorii de folclor vor putea asculta, cu începere de la ora 14,00, Fanfara municipiului Vatra Dornei, după care vor evolua Ansamblul Folcloric Zahareşti, Ansamblul Naţional Secuiesc Harghita-Miercurea Ciuc, Viorica Macovei, Ansamblul „Dorna Dorului” şi Daniela Condurache.

Autorităţile locale dau asigurări că cei care vor veni la Vatra Dornei şi se vor caza aici nu vor suferi de frig pentru că agenţii din turism au pregătit condiţii bune de şedere şi de petrecere a weekendului, astfel încât să nu-şi dezamăgească oaspeţii. Mai mult decât atât, cei care au sisteme proprii de încălzire a pensiunilor au posibilitate să asigure un confort sporit. Referitor la furnizarea căldurii în sistem centralizat, primarul Ioan Moraru a declarat „că sunt câteva probleme cu încălzirea în zona centrală, dar niciodată autorităţile nu-şi vor permite să-şi bată joc de turişti, mai ales acum, când Vatra Dornei organizează aceste serbări”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Vatra Dornei, al doilea weekend de Serbări ale Zăpezii.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La Vatra Dornei, al doilea weekend de Serbări ale Zăpezii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei