Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 dec 2010 - Anul XV, nr. 302 (4593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Săptămâna 23-29 decembrie 2010

Târgul de Artă Contemporană

Până pe 15 ianuarie puteţi vizita a doua ediţie a "Târgul de Artă Contemporană" la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Pe simeze puteţi vedea lucrări de pictură, grafică şi tapiserie, transpuse în material pe dimensiuni diferite şi în tehnici multiple. Este un bun prilej de a vă reîntâlni cu lucrările membrilor Filialei Uniunii Artiştilor Plastici Suceava.  Târgul de Artă este organizat împreună cu Shopping City şi Prefectura Suceava.

Participanţi expoziţie: Iulia Andrieş, Niculai Moroşan, Iulian Asimionesei, Viorica Moruz, Angela Pitariu Bolnavu, Puşa Pîslaru Ionescu, Gabriel Baban, Mihai Pînzaru Pim, Cătălin Chifan, Lucia Puşcaşu, Oana Chinchisan, Camelia Rusu Sadovei, Loredana Ceica, Dumitru Rusu, Georgeta Gheorghiu, Vasile Anghel Siminiuc, Mihai Ferbei, Raluca Schipor, Eugenia Goraş, Marcela Larionescu.

Expoziţia cuprinde minim 120 de lucrări, din care puteţi achiziţiona pentru colecţia dumneavoastră personală sau pentru a oferi un cadou celor dragi, a căror inimă vibrează în faţa frumosului şi spiritualului.

 

Parada lui Moş Crăciun

Moşi Crăciun, Crăciuniţe, elfi şi alte personaje ale iernii vor defila prin Iulius Mall. Dansuri şi cântece tematice le vor însoţi paradele, iar fete nespus de frumoase vor împărţi dulciuri copiilor şi cumpărătorilor.

 

Tombola lui Moş Crăciun

De sania moşului care vine la Iulius Mall a fost legat un Volkswagen Polo, iar renii trag din greu miile de premii. Până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung,50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei la toate magazinele din Iulius Mall, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri. Marele premiu al iernii este noul Volkswagen Polo! În 2010, Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!

 

Târgul Cărtureştilor

Până pe 31 decembrie, un deceniu de Cărtureşti este aniversat în librăria din Iulius Mall şi cu un târg de cadouri… deştepte!

 

Expoziţie de icoane

“Minune prea mare”– expoziţie de icoane bizantine de lemn închinată Naşterii Domnului, realizate de elevii Şcolii nr. 4 şi “Eco Şcoala” nr. 10, ambele din Suceava. Icoanele vor fi expuse la etajul Iulius Mall până în ultima zi din 2010.

 

Arena de gheaţă

Ice Dream– arena de gheaţă de la Iulius Mall a devenit cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă, între orele 14 şi 22, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

 

Expoziţie de artă decorativă

Până la sfârşitul acestui an, Galleria Suceava împreună cu Şcoala populară de arte "Ion Irimescu" din Suceava vă invită la o expoziţie de artă decorativă.
Expoziţia aparţine elevilor Şcolii populare de arte "Ion Irimescu" şi are aproximativ 30 de lucrări făcute de aceşti elevi sub îndrumarea profesorilor coordonatori Viorica Moruz, Dumitru Rusu, Sorin Baciu şi Mihai Pânzaru-PIM.

 

Ora de poveste, program zilnic dedicat copiilor

Până la sfârşitul acestui an, în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall invită copii, bonele, părinţii şi bunicii la "Ora de poveste". O oră specială, în care un cititor aparte va conduce auditoriul în lumea imaginară a poveştilor nemuritoare. Personaje din lumea de poveste, te aşteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Caravana lui Moş Crăciun

Până pe 23 decembrie 2010, de la ora 18.00, Moş Crăciun şi ajutoarele sale te aşteaptă la Galleria Suceava pentru a savura împreună momente unice! Vino într-o lume de poveste, alături de crăciuniţe, elfi şi reni care vor face fotografii cu copiii, vor oferi bomboane şi vor cânta alături de ei.
 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul, fie că face tumbe sau dă din mâini şi din picioare ca şi cum pielea i-ar fi devorată de cele mai straşnice furnici. Da, poţi dansa!

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la „Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ). Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Târg de Obiecte Handmade

Iulius Mallgăzduieşte artizanii care aduc bucovinenilor cadouri inedite, şic, pentru cei dragi. Decoraţiuni cu specific de Crăciun, podoabe, accesorii şi articole vestimentare unicat sunt expuse spre vânzare la parterul shoppping-center-ului. 

 

În acest weekend, 1 an de Club Babylon!

Va fi un week-end plin de distracţie fără limite în Club Babylon Suceava în cadrul programului One Year, One Club! Petrecerile vor miza pe un super show de lasere, un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. În week-end vor fi şi super oferte la vodkă şi whisky!

Petrecere întreţinută de super animatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

The best Christmas party ever… la Hollywood!!

La noi se sărbătoreşte Crăciunul 4 nopţi fără încetare!! Pe 23, 24, 25, 26 decembrie se anunţă petreceri incendiare cu cele mai frumoase crăciuniţe care vor crea o super atmosferă de sărbători, muzica va fi o nebunie, şi distracţia pe gustul tuturor! Şi ce e mai important…moşu` premiază cea mai petrecăreaţă gaşcă cu 100 de euro!! Rezervări la 0755.571.749


Petreceri la Padrino

Joi 23 decembrie seara studenţească, reducere 15% după ora 00:00.

Vineri 24 decembrie începând cu ora 22:00 petrecem pe cea mai bună muzică de pub din oraş alături de DJ Verony.
Sâmbătă 25 decembrie Padrino te invită să petrecem Crăciunul împreună.

Duminica 26 decembrie eşti aşteptat să petreci o seară de neuitat cu muzică bună şi multe shot-uri din partea casei.

Luni 27 decembrie petrecem în stil Padrino până dimineaţa.

Marţi 28 decembrie nu uita de "Marţea Veselă" la Padrino. Avem foarte multe de oferit: saxo, piano, dj, flair show, cocktail-uri din partea casei... petrecerea marca Padrino continuă. Rezervări la 0742365859. www.restaurantpadrino.ro

 

Distracţie în Club Office’s

Vineri 24 decembrie - special guest Jay Kirita împreună cu cele mai tari animatoare; o petrecere de neuitat alături de unul dintre cei mai buni DJ ai momentului.

Sâmbătă 25 decembrie echipa Office's îţi urează un Crăciun fericit şi te invită să petrecem până dimineaţa.

Duminica 26 decembrie special guest DJ Spark şi MC Brasil din Iaşi vor crea o atmosferă pe cinste.

Luni 27 decembrie DJ Killer te va surprinde cu nişte seturi noi de muzică. Rezervări 0735168111

 

 

Joi 23 decembrie

Playground Cărtureşti– În fiecare joi, de la ora 17.30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Hai! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

Concurs Facebook– Până pe 23 decembrie 2010, poţi fi premiat pe Facebook! Dacă devii fan Iulius Mall Suceava şi postezi pe wall-ul shopping-mall-ului o imagine de Crăciun oriunde făcută în care să apari alături de prieteni ai şansa să câştigi o invitaţie pentru două persoane de a patina la Ice Dream! “I Like” Iulius Mall Suceava = o repriză de patinaj alături de persoana iubită!

 

Sâmbătă 25 decembrie

Club Vox Suceava - Concert „Bucovina” începând cu orele 20:00. În deschidere, formaţia „Metal Revolution”. Preţul biletului este de 10 lei.

Christmas Party- începând cu ora 23:00, Bowling Club Strikers Suceava te invită la Christmas Party.

 

Duminică 26 decembrie

Consiliul Judeţean şi Muzeul Bucovinei vă invită duminică, 26 decembrie 2010, ora 19,30 , la Catedrala romano - catolică Sf. Ioan Nepomuk, la Concertul de Crăciun susţinut de formaţia Distinto.

Intrarea este liberă.

 

La Fierărie, începând cu orele 21:00, cântă Emeric IMRE & Răzvan KRIVACH. Intrarea este 10 lei 

 

Christmas Retro Night - începând cu ora 23:00, la Bowling Club Strikers Suceava, Christmas Retro Night cu DJ MC Papa Jacky.

 

Miercuri 29 decembrie

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!Miercuri, începând cu ora 17:30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în Cărtureşti din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei