Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 dec 2010 - Anul XV, nr. 294 (4585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Investiţie

La Bosanci a fost inaugurată o sală de sport de aproape 750.000 de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Bosanci a fost inaugurată în cursul zilei de ieri o sală de sport construită prin Compania Naţională de Investiţii. La inaugurare au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, primarul din Bosanci, Anton Curic, subprefectul Angela Zarojanu şi primarul Sucevei, Ion Lungu. După slujba de sfinţire a sălii de sport, oficialităţile au tăiat panglica inaugurală, iar apoi elevii şcolii generale din Bosanci au intrat pe suprafaţa de joc pentru primele ore de educaţie fizică.

Flutur a declarat că investiţia în sala de sport de la Bosanci se ridică la aproape 3,1 milioane de lei (31 de miliarde de lei vechi). Sala de sport are 150 de locuri în tribună, iar pe suprafaţa de joc se pot practica sporturi precum baschet, volei, fotbal sau handbal.

Gheorghe Flutur a precizat că în comuna Bosanci sunt realizate proiecte de patru milioane de euro, din care 2,5 milioane de euro vor fi folosiţi pentru un proiect aprobat prin programul de Dezvoltare Rurală, prin care se construiesc 26 de kilometri de reţea de apă potabilă şi 26 de kilometri de reţele de canalizare.

„Aş vrea să spun că Bosanci este una dintre localităţile judeţului Suceava care cunoaşte în această perioadă o dezvoltare foarte puternică în ceea ce priveşte investiţiile. Anul viitor sperăm să se termine investiţiile în reţelele de apă şi canalizare, apoi vom avea o bază sportivă modernă, s-a modernizat căminul cultural şi se vor extinde reţelele de gaz şi de electricitate. Sunt câteva din exemplele pe care le pot da într-o localitate în care primarul s-a implicat enorm şi vreau să-l felicit. Este o comună în care cei peste 7.000 de locuitori beneficiază de investiţii într-o perioadă de criză. Eu nu spun că este greu, dar cred că şi răutăcioşii trebuie să vadă că în multe localităţi din judeţul Suceava se fac investiţii curajoase”, a declarat Flutur.

El a adăugat că numai anul acesta, în judeţul Suceava au fost inaugurate zece săli de sport noi, iar alte patru vor fi finalizate în perioada următoare. Gheorghe Flutur a mai spus că valoarea totală a investiţiilor în cele 14 săli de sport se ridică la aproape zece milioane de euro.

 

Sala de sport va fi folosită de cei peste 1.000 de elevi ai şcolii din Bosanci

La rândul său, primarul din Bosanci, Anton Curic, a spus că de noua sală de sport vor beneficia cei peste 1.000 de elevi ai şcolii cu clasele I-VIII din această comună.

„Avem foarte multe proiecte în derulare. Nu este numai meritul primarului, ci şi al conducerii Consiliului Judeţean şi al Prefecturii, care ne-au sprijinit de fiecare dată. A fost şi este greu, dar orice greu va fi înspre bine, spre bunăstarea locuitorilor acestor comune”, a spus Anton Curic.

Nu în ultimul rând, primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că a venit la inaugurarea sălii de sport din Bosanci deoarece este legat sufleteşte de această comună.

„Vin cu bucurie şi emoţie aici, la Bosanci, pentru a fi alături de domnul primar şi de comunitatea de aici. Sunt legat sufleteşte de comuna Bosanci. O parte din zilele vacanţelor de vară mi le petreceam aici. Iar oamenii vrednici din Bosanci, gospodari şi harnici, merită investiţiile care se fac în acest moment”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Bosanci a fost inaugurată o sală de sport de aproape 750.000 de euro.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
La Bosanci a fost inaugurată o sală de sport de aproape 750.000 de euro5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(15 dec 2010, 02:43:28
Stiti cum e si salile astea?... Ele costa de fapt mult mai putin undeva pe la 200.000 Euro, iar apoi sunt facturate la 750.000 Euro din banii nostrii, ai tuturor...Si apoi mai vin si la taiat panglicile... Asa fac ¨cinstitii¨ astia...
2.   Comentariu trimis de
(15 dec 2010, 09:14:48
Mai demult erau bordurile o afacere profitabila acuma vad ca salile de sport. Peste tot se construiesc sali de sport. Pentru ce? Sportul nostru e la pamant. Aducetiva aminte pe vremea lui nea' Nicu cate medalii de aur aveam. Acuma... pentru ce sali de sport? Eu unul nu le vad rostul ceea ce ma duce cu gandul la un singur lucru SPALARE DE BANI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei