Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La verificări

Sute de asistaţi din Pătrăuţi şi Baia au rămas fără ajutor social

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controlul dosarelor de ajutor social ordonat de prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a scos la iveală mai multe nereguli şi a condus la suspendarea sau încetarea plăţilor. Conform datelor centralizate la prefect în urma controlului, primăriile cu cele mai multe dosare suspendate au fost Primăria Pătrăuţi, cu 119 dosare suspendate din 313 existente, şi Primăria Baia, cu 114 dosare suspendate din 282 existente.

Potrivit unui comunicat remis de purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului, Monica Tataru, primăria cu cele mai multe dosare încetate a fost Râşca -18 dosare încetate din 113 existente, iar ca procent de dosare încetate raportat la numărul de dosare existente pe primele locuri sunt Primăria Dărmăneşti, cu 12 dosare încetate din 16 existente,  Şerbăuţi, cu nouă dosare încetate din 18 existente, Hârtop, cu 13 dosare încetate din 28 existente.

Primăriile cu cel mai mare procent de dosare suspendate raportat la numărul de dosare existente sunt Salcea, cu 41 dosare suspendate din 82 existente, Iaslovăţ, cu şase dosare suspendate din 14 existente, şi Baia, cu 114 dosare suspendate, din 282 existente. Prefectul Popescu a precizat că primul control a fost făcut prin sondaj, dar rezultatele l-au făcut să solicite ca verificările să continue până la finalizarea tuturor celor 6396 dosare de ajutor social înregistrate la cele 114 primării din judeţul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de asistaţi din Pătrăuţi şi Baia au rămas fără ajutor social.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de asistaţi din Pătrăuţi şi Baia au rămas fără ajutor social0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei