Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Multe, dar mărunte

Patru dosare penale şi 13 amenzi, după un control pe linie silvică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control al Poliţiei ce a vizat prevenirea şi combaterea transportului, prelucrării şi comercializării ilegale a materialului lemnos, desfăşurat la finele săptămânii trecute, s-a soldat cu întocmirea a patru dosare penale pe linie silvică şi aplicarea a 13 amenzi de aceeaşi natură. Desfăşurarea de forţe a fost impresionantă, în cadrul controalelor fiind angrenaţi poliţişti specializaţi de la Biroul de combatere a delictelor silvice, de la birourile şi formaţiunile de poliţie rurală de la structurile municipale, orăşeneşti şi comunale, alături de ei acţionând şi lucrători de la Direcţia Silvică şi Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare, însă rezultatele nu au fost spectaculoase, în sensul că au fost depistaţi doar „peşti mici”.

La capitolul doare penale, trei au fost întocmite pentru tăiere fără drept de arbori şi unul pentru furt de material lemnos, cel mai mare prejudiciu fiind creat de un bărbat din Cârlibaba care a tăiat de pe proprietatea unei consătene opt arbori nemarcaţi.

Aşa se face că în total s-au confiscat doar 43,84 mc lemn, cu o valoare estimată de aproape 17.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru dosare penale şi 13 amenzi, după un control pe linie silvică.
 Vizualizări articol: 665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru dosare penale şi 13 amenzi, după un control pe linie silvică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne credeti prosti? trimis de
(21 sep 2010, 20:57:52
Chiar nu va e rusine sa veniti cu un asa articol? Daca a fost o actiune de o amploare asa mare cum spuneti, cum se face ca au cazut doar "pesti mici"? Pestii mari au fost anuntati si au cotizat din timp, nu-i asa? Se fura lemn si ziua si noaptea cu buna stiinta a organelor silvice. Stiti ca la fiecare gater (mare sau mic) exista o cantitate de lemn cu acte de care gateristul nu are voie sa se atinga? De taiat taie nonstop dar lemn furat, si asta cu buna stiinta a padurarilor . Ia verificati (daca vreti sa va faceti meseria cinstit) padurarii de pe Hurghis, Pr.Sandru, Valea Caselor, Pr.Morii, Pr.Mesteacan, etc si de altfel toti gateristii (mai ales cei mici). Unde te invarti dai numai de rumegus, scoarta de copaci, marfa se transporta cu caruta mai ales noaptea cand "organul " doarme sau este in "misiune" la vrea pensiune din vecinatatea gaterului. Nu am dreptate??? Puteti sa ma contraziceti? NU! NU SE VA FACE NICIODATA UN CONTROL CUM TREBUIE SI NU SE VOR LUA NICI UN FEL DE MASURI...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei