Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2010 - Anul XV, nr. 189 (4480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire oficială

Flutur a prezentat oficialilor Erste Bank oportunităţile de investiţii din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu şeful Diviziei Investiţii al Erste Bank, Werner Weiss Raabl, acestuia fiindu-i prezentate mai multe oportunităţi de investiţii în judeţ. Flutur a declarat că oficialul Erste Bank a venit la Suceava împreună cu doi specialişti pe probleme tehnice din cadrul acestui grup. Acestora le-au fost prezentate oportunităţi de investiţii în parteneriat cu autorităţile publice locale, în mai multe domenii de activitate. De asemenea, oficialii Erste Bank au vizitat mai multe obiective din judeţul Suceava unde grupul ar putea investi.

Gheorghe Flutur a arătat că una dintre posibilităţile de investiţii este în Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde prin încheierea unui parteneriat public-privat s-ar putea moderniza mai multe secţii şi s-ar putea amenaja o serie de laboratoare.

Şeful Diviziei Investiţii al Erste Bank a vizitat apoi Complexul turistic şi de agrement de la Ariniş, acolo unde s-a discutat despre posibilitatea unei colaborări cu Primăria din Gura Humorului în vederea construcţiei unei microhidrocentrale, regularizarea malurilor râului Moldova şi amenajarea malurilor pentru agrement.

„De asemenea, am mai discutat şi despre posibilitatea unor investiţii în construcţia unor microhidrocentrale pe râurile Suceava, Bistriţa şi Moldova, precum şi pe unii afluenţi ai acestora”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

 

Autorităţile au prezentat oportunităţile de investiţii în aeroportul din Salcea

Flutur a mai arătat că şefului Diviziei Investiţii al Erste Bank i-au fost prezentate şi oportunităţile de investiţii în infrastructură, în special în modernizarea drumului european E 85 de la Roman la Siret. Flutur a propus construirea unei autostrăzi pe acest traseu. Alte obiective de investiţii propuse pentru oficialii Erste Bank au fost modernizarea drumurilor judeţene Frasin-Broşteni prin pasul Puzdra, precum şi drumul Suceava - Iaşi pe tronsonul din zona comunei Lespezi.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a spus că Werner Weiss Raabl a vizitat şi Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea, acolo unde i s-au prezentat oportunităţile de investiţii în acest obiectiv, dar şi Centrul Economic Bucovina, complex care ar putea fi folosit de către partenerii Erste Bank. Flutur a mai precizat că în urma acestor discuţii, o delegaţie oficială din partea Erste Bank va reveni la Suceava pentru trei săptămâni pentru a analiza fiecare proiect care a fost prezentat în cursul zilei de ieri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a prezentat oficialilor Erste Bank oportunităţile de investiţii din judeţ.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur a prezentat oficialilor Erste Bank oportunităţile de investiţii din judeţ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OK trimis de
(13 aug 2010, 14:38:38
Dar pentru cei care folosesc cheia si ciocanul nimic? in special investitii si locuri de munca pentru cei 45/55 de ani caci aici e durerea mare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei