Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2010 - Anul XV, nr. 189 (4480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Agenţii de poliţie, invitaţi să adere la un sindicat care să-i reprezinte doar pe ei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România, organism înfiinţat în ţară de aproximativ trei ani, caută membri şi în judeţul Suceava, agenţii din judeţ fiind invitaţi să adere la sindicat, pentru a li se apăra drepturile.

Un prim pas în acest sens a fost făcut în urmă cu două zile, când Ioan Cănărău, preşedintele Biroului Teritorial Neamţ al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a avut o întâlnire cu un grup de oameni ai legii de la Poliţia Municipiului Fălticeni. Acestora li s-au prezentat obiectivele sindicatuluişi s-a încercat o popularizare a intereselor acestei organizaţii, respectiv unirea tuturor agenţilor de poliţie din România într-un sindicat liber, în scopul de a lupta organizat, cu forţe unite în scopul apărării drepturilor prevăzute de legislaţie, precum şi pentru îndeplinirea aspiraţiilor lor pentru o viaţă mai bună, decentă şi pentru condiţii de muncă civilizate.

Concluzia întâlnirii a fost că este necesar ca şi la Suceava să se înfiinţeze un birou teritorial al Sindicatului, la care ulterior să se afilieze cât mai mulţi agenţi.

„Mulţumim conducerii Poliţiei Municipiului Fălticeni, care a răspuns pozitiv iniţiativei noastre.Menţionăm că Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie este deschis dialogului cu privire la rezolvarea pe cale amiabilă a problemelor cu caracter sindical”, a precizat Ioan Cănărău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agenţii de poliţie, invitaţi să adere la un sindicat care să-i reprezinte doar pe ei.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agenţii de poliţie, invitaţi să adere la un sindicat care să-i reprezinte doar pe ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba militzienilor !!!! trimis de
(13 aug 2010, 21:14:14
ba militzienilor !!!! vedetzi-va de treaba cu sindicatele . avem cea mai slaba miscare sindicala din toata lumea . nu mai datzi bani degeaba de la toate institutziile ca e degeaba! daca e de dat afara tot va da ..cu tot cu sindicat... lasatzi sindicatul ca javrele de sefi de sindicat nu au nicio treaba cu disponibilizarile si poate chiar ei ar trebui datzi afara si daca sunt lideri de asa zis sindicat nu-i disponibilizeaza nimeni! demisia TUTUROR MEMBRILOR SI AFARA DIN INSTITUTIE A SEFILOR DE SINDICAT CA SUNT CEI MAI JEGOSI
2.   Manipulare pe fata trimis de
(14 aug 2010, 02:18:26
aparitia de fel de fel de sindicate in aceasta perioada este o manevra a puterii pentru a dezbina Sindicatele care deja au inceput sa se infiripeze pentru ca acestea sa nu poata organiza in perioada imediat următoare proteste de amploare.aceaiasi poveste este si cu disponiobilizarile din MAI ,PENTRU AI SPERIA SI AI TINE CU BOTUL PE LABE PE SALARIATII CARE SAU TREZIT CU FLUTURASUL SFERTUIT..adevarul ca aceasta manevra a inceput sa prinda in rindul fraierilor CARE CRED CA PRIN INFIINTAREA IN ACEST MMENT A UNOR NOII SINDICATE VOR AVEA PUTEREA DE A RIPOSTA BANDITILOR GUVERNANTI.MANEVRA TIPIC BASESCIANA.SA TRAITI BINE FRAIERILOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei