Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 iul 2010 - Anul XV, nr. 154 (4445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Examen final

Absolvenţii de liceu au susţinut ieri ultima probă a bacalaureatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Absolvenţii de liceu au susţinut ieri ultima probă a examenului de bacalaureat, testarea scrisă la o disciplină la alegere din aria curriculară a profilului.  6638 de candidaţi au fost înscrişi la testare, iar dintre aceştia, la examen au fost prezenţi 6518 absolvenţi de liceu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Suceava, Laura Hacman, „proba s-a derulat în condiţii normale, fără incidente. Nici un absolvent nu a fost eliminat din examen pentru tentativă de fraudă sau fraudă”. Pe parcursul derulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat un singur concurent a fost eliminat din concurs după ce a fost surprins încercând să copieze rezolvarea subiectelor de pe telefonul mobil conectat la internet. Este vorba despre un absolvent care susţinea examenul scris la limba şi literatura română la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ a spus că „la proba de ieri, la două discipline a fost o întârziere de zece minute în distribuirea subiectelor, însă nu este vorba despre o întârziere semnificativă”. Candidaţii au primit subiectele cu zece minute întârziere deoarece multiplicarea foilor a durat mai mult decât timpul estimat, şi aceasta deoarece a fost vorba despre subiecte cu mai multe cerinţe.

Candidaţii au scăpat de stresul examenelor, însă acum trăiesc emoţiile aşteptării. Rezultatele preliminare, înainte de contestaţii, se vor afişa duminică. Tot duminică se vor putea depune şi eventualele contestaţii.

Absolvenţii de liceu care nu vor reuşi să treacă bacalaureatul din această primă sesiune mai au o şansă în toamnă, când Ministerul Educaţiei va organiza o nouă sesiune de examen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolvenţii de liceu au susţinut ieri ultima probă a bacalaureatului.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absolvenţii de liceu au susţinut ieri ultima probă a bacalaureatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
( 4 iul 2010, 13:10:51
Pt gurista ISJ. FA, ca nu pot sa-ti zic doamna, multiplicarea la care te referi mata, e cea a rezolvarii subiectelor? Nu au apucat in 10 min sa multiplicesuficiente foi cu rezolvarile ca sa li se dea tolomacilor?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei