Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2010 - Anul XV, nr. 106 (4397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De luni

Liber la alergat pe stadionul Areni până la ora 21.00

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să scape de kilogramele în plus sau pur şi simplu să se menţină în formă au liber la alergat pe stadionul Areni, de luni până sâmbătă inclusiv, între orele 08.00 – 21.00.

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, care a avut iniţiativa deschiderii stadionului nu doar pentru cei care fac parte din cluburi sportive, ci şi pentru sucevenii care vor să facă mişcare, fără a fi nevoiţi să alerge printre maşini, în praf, a dispus ca de luni, 10 mai, programul de funcţionare să fie extins cu o oră.

“Ziua este mai lungă, programul stadionului poate fi prelungit, ca oamenii să poată veni să alerge şi după serviciu, pe seară. Mă bucură faptul că până acum nu au fost evenimente neplăcute, majoritatea celor care au venit la alergat s-au comportat civilizat, nu au lăsat mizerie în urmă. Sunt însă probleme cu locurile de parcare. Foarte mulţi vin cu maşini, le parchează neglijent şi blochează accesul altor maşini în parcarea stadionului. Ar fi bine să încerce să le lase la stradă sau în parcarea primăriei, care e goală seara”, a spus Lucian Harşovschi.

Intrarea în Stadionul Areni pentru cei care vin la alergat se face pe poarta din spate, folosită în general de cei de la Clubul Sportiv Municipal.

Pe măsura ce ziua va deveni mai lungă, programul de acces pentru cei care vor să alerge pe stadion va fi modificat, de la 1 iunie intenţionându-se ca accesul să fie liber până la ora 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liber la alergat pe stadionul Areni până la ora 21.00.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 8 voturi
Liber la alergat pe stadionul Areni până la ora 21.004.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravos dle Harsovschi trimis de
(10 mai 2010, 11:23:22
Initiativa este chiar laudabila,fara ironie o spun,rare sunt momentele cand poti lauda pe cineva sau ceva ce vine dinspre primarie dar macar ceva ce nu ii costa au putut sa initieze.Buun,acum vin eu cu o propunere,in spiritul vremurilore noastre luminoase in care ,,traim bine''.Sa monteze o instalatie pe stadion ca si cea de la cursele cu ogari,cine au vazut macar la tv prin filme stiu despre ce vorbesc,si sa agate in locul iepurelui momeala cate o paine,sa vedeti ce campioni se vor forma pe arena din Areni!Cumplita ironie a sortii,dar sunt convins ca e mult mai aproape de realitate decat credem noi.Da Doamne sa nu fie asa cum zic eu!Daca ar pune la dispozitie cam in acelasi mod si o sala de forta pentru sucevenii care vor sa dea jos din kilograme si pentru sanatate in general,cred ca ar fi mai mult decat apreciati,fara vreo unda de gluma in ceea ce spun.Un program mai amplu de acest gen ar fi un castig pentru ,,toate partile interesate''.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei