Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 mai 2010 - Anul XV, nr. 106 (4397)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Critici

Bejinariu: „Traian Băsescu şi Emil Boc au amputat viitorul românilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu consideră că măsura de diminuare a salariilor bugetarilor cu 25% şi a pensiilor cu 15% este de o duritate fără precedent şi va conduce la zdrobirea celor două categorii sociale. În opinia lui Bejinariu, şeful statului, Traian Băsescu, şi cel al Executivului, Emil Boc, „au amputat viitorul românilor”.

Parlamentarul social democrat crede că măsura maschează de fapt „incapacitatea colegilor domnului Gheorghe Flutur de a da afară clientela politică din sistemul bugetar”.

„Nu pot, pentru că cei care ar trebui daţi afară sunt cei cu care fac ei campanie electorală, de la care cer voturi. Vedem clar că este o învrăjbire incalificabilă a categoriilor sociale, profesorii şi pensionarii, medicii şi militarii cu toţii sunt cei graşi, şi cei de la privat sunt cei slabi. În realitate, domnul Traian Băsescu face o manevră şi îndreaptă antipatia de la Guvern, de la colegii domnului Gheorghe Flutur, spre bugetari. Dar bugetarii sunt angajaţi de Guvern”, a declarat Bejinariu.

 

„PSD nu poate fi de acord cu genocidul portocaliu”

El consideră cinică solicitarea preşedintelui Băsescu ca românii să aibă încredere în măsurile guvernamentale, apreciind că poporul nu mai poate avea încredere într-un asemenea Guvern.

„Colegii domnului Gheorghe Flutur nu au demonstrat competenţă şi nici forţă morală să facă aceste gesturi. Atunci de unde să aibă românii încredere în colegii domnului Gheorghe Fluture? Nu există premisele să avem încredere, pentru că toţi colegii domnului Gheorghe Flutur din guvernele Boc 1, 2, 3 şi 4 au făcut acelaşi lucru, au luat banii de la instituţiile financiare internaţionale şi i-au direcţionat spre clientela lor politică.  Acum tot colegii domnului Gheorghe Flutur vor să avem încredere când iau alţi bani de la bugetari. Nu, noi nu mai putem, românii nu mai pot”, a spus Eugen Bejinariu.

În opinia deputatului PSD de Suceava, Traian Băsescu trebuia să vorbească despre incapacitatea Guvernului şi despre minciunile pe care le-a spus celor de la FMI.

„Executivul a minţit cu nonşalanţă, a minţit FMI, furnizându-i date false, a minţit poporul, a minţit opoziţia. Singurii care nu au fost minţiţi sunt cei care fac parte din clientela politică a colegilor domnului Gheorghe Flutur”, a spus Bejinariu, care a adăugat că Băsescu şi Boc au furat speranţa românilor” şi că PSD nu poate fi de acord cu „genocidul portocaliu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu: „Traian Băsescu şi Emil Boc au amputat viitorul românilor”.
 Vizualizări articol: 1329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Bejinariu: „Traian Băsescu şi Emil Boc au amputat viitorul românilor”3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cei de facut!? trimis de
( 8 mai 2010, 15:42:19
Marele istoric Florin Constantiniu declara recent intr-un articol ca un popor de mielusei naste un guvern de lupi si facea poporul roman responsabil pentru acceptarea celei mai corupte, incompetente si avare clase politice din istoria Romaniei dupa Cuza . Poate la asta ar trebui sa ne gandim, in loc sa ne vaitam !!.
2.   Cuza?! trimis de
( 8 mai 2010, 20:06:22
Dupa parerea mea Cuza nu e tocmai exemplul bun! Cred ca ar trebui sa mergem mai inapoi in istorie. Nu ca ar fi aia mai buni, dar avem noi mai putine date despre ei si ni se par noua mai buni! Acum lasand gluma la o parte eu cred ca Dictatorul, curvarul si mult blamatul Carol al II lea a facut treaba cea mai buna din ultimii 2000 de ani ! I-a pus pe toti branzovenestii cu botul pe labe si a facut economia sa zbarnaie cu motor turbo cu reactie! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte slabiciunile trupului!
3.   "Nota explicativa" trimis de
( 9 mai 2010, 21:21:28
Subsemnatul X si Zero,aflat sub numele de cod "Basinariu",declar ca numitul premier si presedintele,au avut curajul sa spuna populatiei ce trebuie facut ptr a supravetui in urmatorii ani.Noi cei din PCR(PSD),"derbedei" cum ne stiti,am devalizat tarisoara in cei peste 14 ani cat am fost la guvernare,iar acum vrem sa parem in ochii multimii "ingerasii coborati din icoane".Cum populatia s-a prins ca noi cei din PSD suntem "jigodii",nu ne mai ramane altceva de facut,decat sa dam "note explicative",respectiv sa reinoim aceleasi obiceiuri pe care le practicam inainte de revolutie,doar doar ne baga cineva in seama.daca reusim,eu o sa fiu presedintele PCR(PSD) pe judetul Suceava.semnat Basinariu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei