Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mar 2010 - Anul XV, nr. 67 (4358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stai, poliţia...

A fugit de la locul accidentului, însă a fost tras pe dreapta după cinci kilometri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din municipiul Târgu Frumos, care a provocat un accident rutier pe raza judeţului Suceava, a fugit de la locul accidentului, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, însă, după cinci kilometri, a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie.

Vineri după-amiază, în jurul orei 14:40, Florin I., în vârstă de 56 de ani, se afla la volanul unui autoturism, pe DN 17, pe raza comunei Iacobeni. La un moment dat, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un alt autoturism, condus regulamentar de un tânăr din Dorna Candrenilor.

Şoferul vinovat a părăsit imediat locul accidentului, continuându-şi deplasarea spre municipiul Suceava, însă, după aproximativ cinci kilometri, a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie.

Ieşeanul a fost pus să sufle în alcooltest, iar rezultatul a fost de 1,19 la mie în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost dus la cea mai apropiată unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Florin I. va trebui să mai facă cel puţin un drum la Suceava, fiind cercetat penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 grame la litru alcool pur în sânge şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fugit de la locul accidentului, însă a fost tras pe dreapta după cinci kilometri.
 Vizualizări articol: 1938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
A fugit de la locul accidentului, însă a fost tras pe dreapta după cinci kilometri3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Municipiu? trimis de
(22 mar 2010, 12:01:34
De cand este Tg Frumos municipiu? Ori sunt eu cu pluta ori cel care a scris articolul e facut ziarist la peste noapte.
1.1  RE: Municipiu? trimis de
(22 mar 2010, 12:42:12
Asa este. Targu Frumos e doar un orasel. E chiar mai mic decat Gura Humorului
2.   Legislatia rutiera? trimis de
(22 mar 2010, 15:59:28
Totusi, conform ultimului cod rutier, stiam ca esti obligat, ca si sofer implicat intr-un accident rutier soldat nu cu victima ci doar cu pagube materiale, sa te prezinti in 24 ore la politia pe raza careia s-a produs evenimentul rutier. Atunci de ce este oprit in trafic soferul implicat in asa ceva? Pana la urma daca suntem implicati intr-o tmponare ce trebuie sa facem? Ce rol au cele 24 ore lasate la dispozitia soferului, daca imediat este trimis un echipaj care sa-l vaneze in trafic? Nu ma intelegeti gresit, nu sunt de acord sa fie cineva baut la volat>
2.1  RE: Legislatia rutiera? trimis de
(22 mar 2010, 16:54:33
As vrea sa te vad pe tine cum te-ai prezenta la politie, daca esti cond auto, peste 24 ore daca te-ar lovi cineva cu masina si ar pleca de la locul accidentului, fara ca tu sa retii datele de identificare. Ai merge la politie in 5 minute si ai urla cat te tine gura ca politia sa-l identifice pe cel ce ti-a lovit masina. Asa ca...
2.2  RE: Legislatia rutiera? trimis de
(22 mar 2010, 18:57:12
@KIO2375 - ma asteptam la raspunsuri in 2 peri. Intrebarea era foarte serioasa si viza strict legislatia rutiera. Da, sunt conducator auto, si din fericire n-am fost implicat in evenimente. Eu puneam o intrebare vis-a-vis de legislatie. Probabil ca ar fi mai bine sa se revina la legea anterioara ca prevedea chemarea unui echipaj al politiei la fata locului. Pana si exprimarea cu "fiind cercetat penal pentru (...) parasirea locului accidentului, fara �ncuviintarea politiei" este inexacta, deoarece nu poti cere voie sa parasesti locul decat daca te duci la politie (si asta implica din start parasirea locului accidentului). Deci nu tine aia cu "Ai merge la politie in 5 minute si ai urla cat te tine gura ca politia sa-l identifice pe cel ce ti-a lovit masina", pentru ca se pare ca nu e voie sa parasesti locul accidentului. Sper ca ai inteles acum nelamuririle mele si mai sper sa nu-mi raspunzi, caci nu cred ca esti sofer si deci nu cunosti legislatia. AM ZIS.
2.3  RE: Legislatia rutiera? trimis de
(22 mar 2010, 20:13:36
Intr-adevar, nu sunt sofer, sunt conducator auto. Sa stii ca parasirea locului accidentului se pedepseste doar in caz ca au rezultat victime din accident. Dar este corect ca cel ce a produs un accident, din care au rezultat victime sau doar avarii, sa ramana la fata locului, altfel, TU, ca si pagubit, te vei adresa politiei in vederea identificarii autorului accidentului. Deci ce ti se pare anormal ca a fost oprit la cativa kilometri de locul accidentului. Ce voiai, politistii sa-l salute si sa-i spuna ca il asteapta cat de curand la politie? Nu te pui si in locul pagubitului? In tarile civilizate nu este chemat echipaj la fata locului, oamenii ajung la intelegere si asigurarea achita totul. dar daca la noi autorul fuge, nu ti se pare normal sa fie oprit in trafic? Mai analizeaza problema...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei