Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 mar 2010 - Anul XV, nr. 67 (4358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campania „Nada Florilor”

Flori şi premii de „Florii”, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Complexul Comercial „Nada Florilor” din Fălticeni lansează o campanie originală de înfrumuseţare a municipiului, la care vor fi implicaţi voluntari şi locuitori ai municipiului. Până astăzi, 22 martie, achiziţiile în valoare de minim 20 de lei făcute în oricare dintre magazinele Complexului Comercial „Nada Florilor” le aduc pe loc cumpărătorilor un bulb de floare. Fiecare client îşi plantează bulbul într-un ghiveci şi are grijă ca, în perioada 23-27 martie, să-l aducă înapoi la „Nada Florilor”, primind drept recompensă un talon de participare la o tombolă cu premii. Toate florile donate astfel de clienţii „Nada Florilor” vor fi plantate în centrul municipiului Fălticeni, chiar în Duminica Floriilor, iar întreaga comunitate este invitată să se implice în proiect.

„<O floare de la Nada Florilor creşti, un coş de Paşte primeşti!>  este surpriza suplimentară oferită de complexul comercial fălticenenilor. Tragerea la sorţi din 31 martie va stabili câştigătorii celor o sută de coşuri de Paşte, pregătite de „Nada Florilor”, a declarat Mariana Sebe, PR Coordinator More than Pub.

 

În frunte cu edilul, la plantat flori

Autorităţile locale din Fălticeni, care au salutat ideea şi campania „Nada Florilor”, vor da startul evenimentului din 28 martie, în centrul municipiului, plantând flori alături de ceilalţi voluntari.

„Ne-a încântat de la bun început iniţiativa reprezentanţilor Nada Florilor, de implicare a întregii comunităţi în acest proiect, ce vizează estetica oraşului nostru. Sunt convins că şi în viitorul apropiat vom face, împreună, cât mai multe lucruri pentru  oraş şi locuitorii acestuia”, este de părere primarul municipiului Fălticeni, Vasile Tofan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flori şi premii de „Florii”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flori şi premii de „Florii”, la Fălticeni3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei