Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Subvenţii

Abonamentele de 15 lei pentru elevi şi studenţi, disponibile de astăzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii şi studenţii din municipiul Suceava pot călători, începând de astăzi, cu doar 15 lei pe lună, cu toate mijloacele de transport în comun aparţinând societăţii de transport public local, TPL.

Acest lucru este posibil odată cu intrarea în vigoare a deciziei Consiliului Local Suceava, dată în luna februarie, în baza unui proiect iniţiat de primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi, de a fi creat un abonament special pentru elevi şi studenţi, în valoare de 30 de lei, din care 50% din bani să fie suportaţi de la bugetul local.

Practic, elevii şi studenţii trebuie să achite la ghişeele de eliberare a abonamentelor TPL doar 15 lei, în vreme ce costul normal al unui abonament unic, valabil pe toate traseele şi mijloacele de transport ale TPL, este de 50 de lei.

Abonamentele speciale pentru elevi şi studenţi sunt eliberate începând de astăzi, la ghişeele TPL, în staţiile Centru, Gara Burdujeni, Cinema Burdujeni, Obcini, precum şi în spatele Restaurantului Central, în gangul de pe strada Meseriaşilor.

Pentru ca un număr cât mai mare de elevi şi studenţi să poată obţine în cursul acestei săptămâni abonamentele cu preţ redus, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a solicitat conducerii TPL să mărească programul de funcţionare a ghişeelor de eliberare a abonamentelor, în perioada 15 – 19 martie.

Astfel, săptămâna aceasta, ghişeele de abonamente vor fi deschise în intervalul orar 07.30 – 17.30, urmând ca de săptămâna viitoare să revină la programul normal, 07.30 – 15.30.

 

Abonamentele pentru elevi şi studenţi, valabile doar pe perioada cursurilor

Conform deciziei deliberativului local, facilităţile la transport în comun pentru elevi şi studenţi sunt valabile doar pentru cei care pot dovedi cu acte că locuiesc în Suceava şi doar în perioada în care aceştia au de mers la cursuri.

Astfel, pentru elevi, abonamentele de 15 lei sunt valabile doar în perioadele 15 martie – 15 iunie, respectiv 15 septembrie – 15 decembrie ale acestui an, anul viitor urmând să fie luată o nouă decizie în privinţa acestor facilităţi acordate.

În aceleaşi condiţii sunt eliberate şi abonamentele studenţilor, care sunt oferite la preţ de 15 lei doar în perioada 15 martie – 15 iulie, respectiv 1 octombrie – 15 decembrie.

Pentru a beneficia de abonamentele speciale, cu preţ redus, elevii şi studenţii trebuie să se prezinte la ghişeele TPL cu adeverinţă de la unitatea de învăţământ din Suceava ale cărei cursuri le frecventează la zi, precum şi cu cartea de identitate, ori, în cazul elevilor, certificatul de naştere şi cartea de identitate a părintelui, din care să rezulte că au domiciliul în municipiul Suceava.  

Adeverinţa de la unitatea de învăţământ se va prezenta o singură dată pentru respectivul an şcolar / universitar, în următoarea lună, abonamentul putând fi obţinut în baza abonamentului anterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamentele de 15 lei pentru elevi şi studenţi, disponibile de astăzi.
 Vizualizări articol: 1701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
Abonamentele de 15 lei pentru elevi şi studenţi, disponibile de astăzi2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pfff trimis de
(16 mar 2010, 22:17:56
pt cei care fac naveta, nu se aplica... mare "destepti" , cu atat ei ar trebuii sa beneficieze de aceasta reducere!! ei dau bani si pe naveta... ce e asa greu sa se aplice si pt ei !????????????????????????????? Doamne da/le minte !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei