Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 feb 2010 - Anul XV, nr. 40 (4331)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 18 – 24 februarie

Joi, 18 februarie

Conversaţii acustice, la Fierărie

Conversaţii acustice cu Cristi Rangu şi Relu Calcea, în Pub Boem Fierarie, la ora 21:00. Intrarea liberă.

Reptile vii, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La Muzeul de Ştiinţele Naturii puteţi vizita o nouă expoziţie temporară, intitulată „Reptile vii”. Sunt prezentate aproximativ 70 de specii. Printre acestea se regăsesc vipere africane, vipere asiatice, cobre, şerpi cu clopoţei, anaconda, pitoni, boa, caimani şi tarantule. Expoziţia este considerată cea mai mare colecţie de reptile din ţară. Vizitatorii sunt aşteptaţi zilnic, de luni până duminică, între orele 9:00-18:00.

Student ReFresh Party

Program special dedicat studenţilor, la Club Babylon. Vor fi oferte speciale la toate cocteil-urile şi la băuturile energizante.
Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco şi Mc Dany, rezidenţi Club Babylon Suceava. Nu vor lipsi celebrele animatoare.

Expoziţia de artă plastică “Iconul din suflet”

La Shopping City Suceava, în perioada 17-27 februarie, este deschisă expoziţia de artă plastică „Iconul din suflet”. Expun: Aurelian Antal – pictografie AntSol şi Doiniţa Andronic – pictură pe sticlă – vitralii.
Aurelian Antal s-a născut în judeţul Harghita, în 1947, şi a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Iaşi. Abordează şi promovează genuri extrem de variate din domeniul artelor plastice (pictură, grafică, sculptură, ceramică, design ambiental şi industrial, scenografie, etc), dovedindu-se, prin nivelul de virtuozitate pe care l-a atins, în fiecare dintre ele, un artist multilateral, un artist deplin, în adevăratul sens al cuvântului. Doiniţa Andronic s-a născut în Vorona Botoşanilor, în 1968. Începând din anul 2008, artista îndrăzneşte să ajungă la cunoştinţa publicului prin intermediul creaţiilor proprii, pictura pe şevalet şi iconografie, cu prilejul următoarelor manifestări expoziţionale: 2008 – Expoziţie de grup, Galeriile Luceafărul, Botoşani; 2008 – Expoziţie – concurs, Dorohoi 601, Premiul I; 2009 – Expoziţia de artă tradiţională ortodoxă, City Gallery, Shopping City Suceava.

„Special Olympics România”, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava găzduieşte competiţii de baschet şi tenis de masă între copii şi tineri cu dizabilităţi intelectuale, care provin din şase ţări. Intitulat „Special Olympics România”, ineditul eveniment se află la prima ediţie judeţeană şi este organizat de Asociaţia Regională de Educare a Adulţilor Suceava (AREAS). Amplul proiect „Special Olympics schimbă vieţi în Europa” are scopul de a promova capacitatea sportului de a influenţa pozitiv viaţa persoanelor cu dizabilităţi, din cele 27 de ţări membre ale Uniunii Europene.

 

 

Vineri, 19 februarie

Ziua Naţională a Limbii Materne

Pe 19 şi 20 februarie, la Iulius Mall Suceava vor avea loc manifestări legate de Ziua Naţională a Limbii Materne. Organizate cu sprijinul Consulatului General al Ucrainei, evenimentele includ o expoziţie de costume naţionale, pictură şi bijuterii din bronz care fac parte dintr-o valoroasă colecţie privată. Un concert al minorităţilor ucrainene va încheia seria manifestărilor dedicate acestei zile.

Hawaiian Party

O super petrecere, la Club Babylon, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia clienţii vor primi ghirlande şi flori de pus în păr din partea clubului, pentru a recrea o atmosferă de bună dispoziţie specifică unei zile de vară Hawaiene.
Clienţii vor beneficia de premii şi băuturi din partea casei. Tot în cadrul acestei petreceri, va avea loc un spectacol de animaţie.

Omul cu Şobolani

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupa Omul cu Şobolani. Intrarea, 20 de lei



Sâmbătă, 20 februarie

Târgul Colecţionarilor

Târgul Colecţionarilor îşi dă o nouă întâlnire cu iubitorii de artă şi de obiecte valoroase. Pe 20 şi 21 februarie, colecţionari şi anticari din ţară şi din străinătate aduc spre vânzare la Iulius Mall Suceava numeroase piese de mobilier, decoraţiuni, porţelanuri, cărţi, numismatică, podoabe, efecte militare şi periodice, toate având preţioasa patină a timpului.

Discotheque Vox

Începând cu ora 20:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu The Edge (heavy thrash metal) (Gura Humorului) şi Beta Rock (alternative rock) (Suceava). Intrarea, 7 lei. După concert se organizează rockotecă.

Atelierul de Creaţie

La ora 12:00, în KidsLand – Iulius Mall, Atelierul de Creaţie îi aşteaptă pe cei mici cu idei, culori şi artă. Copiii care se plictisesc, au bunici fără răbdare şi bone părăsite de inspiraţie sunt invitaţi să inventeze şi să coloreze alături de prieteni sau de noii lor amici de distracţie.

Librăria Cărtureşti

La ora 17:00, Librăria Cărtureşti pune ceainăria la dispoziţia copiilor. Povestitorii hazlii, micuţii cu imaginaţie bogată îi poftesc pe cei mari să le fie alături pentru a servi un meniu complet de copilărie savuroasă.

Super concert cu Guess Who & Spike

Club Babylon Suceava este unul dintre cele mai fierbinţi locuri din Suceava. Petrecerea continua şi în weekend-ul acesta alături de Guess Who şi Spike, ce va încânta publicul sucevean cu piesele sale, printre care "Locul potrivit", "Gen" sau "Flori ilegale".



Duminică, 21 februarie

Ziua Internaţională a Cercetăşiei

La City Gallery (Shopping City Suceava), începând cu ora 12:00, Organizaţia Cercetaşii României - Centrul Suceava - serbează Ziua Internaţională a Cercetăşiei (22 februarie).
Programul acţiunii cuprinde prezentarea conceptului de voluntariat, jocuri de animaţie, anul cercetăşesc, vârstele cercetăşiei, moment folk.
În cadrul acţiunii va fi prezentată şi broşura “Scriind o poveste la Moldoviţa…”, material realizat în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii. Broşura cuprinde poveşti reale şi imaginare legate de experienţele trăite în cele trei zile de tabără.

Teatrul „Puppet”, la Iulius Mall

Prichindeii au din nou întâlnire cu marionetele Teatrului “Puppet”. Ca în fiecare duminică, de la ora 12:00, copiii se întâlnesc la Iulius Mall Suceava cu personajele de poveste sau din basmele populare.

Club Life by Dj Cioco!

Raiul coboară pe pământ la Babylon în cadrul programului Club Life by Dj Cioco!
Show incendiar cu cele mai sexy animatoare si MC Dany!



Luni, 22 februarie

Casa Prieteniei

Începând cu ora 18:00, Biroul Informaţional al Regiunii Schwaben te invită la Casa Prieteniei Suceava la filmul Brücke (Podul) în regia lui Bernhard Wicki.



Marţi, 23 februarie

StandUp In The City

O seară în care râsul cu gura până la urechi şi buna dispoziţie sunt expresiile de bază în Club Babylon Suceava, alături de Teo, Vio şi Costel (fosta Trupă Deko)
Un spectacol pentru oameni destupaţi la minte, care se vor astupa ... de râs.

Teatru “Străini în noapte”

Începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la comedia romantică “Străini în noapte” de Eric ASSOUS, cu Florin PIERSIC şi Emilia POPESCU.



Miercuri, 24 februarie

Începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la piesa de teatru „Viforul” de Barbu Ştefănescu Delavrancea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Unde fugim de-acasă...5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei