Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2010 - Anul XV, nr. 36 (4327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Avarie

Gheizer în faţa Gării Burdujeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gara Burdujeni a fost „ascunsă” ieri dimineaţă pentru aproape două ore în abur. Nu a fost vorba de vreo locomotivă cu aburi care a poposit în această staţie CFR, ci de o avarie la o conductă de apă caldă. Ţeava s-a spart în jurul orei 9.30, dar primii muncitori de la Termica şi-au făcut apariţia în zonă abia după o oră şi jumătate. Au fost anunţaţi abia la 10.30, sună justificarea. Lângă gheizer a poposit un VW Passat, din care au coborât doi bărbaţi. Unul părea şef, pentru că mergea cu mâinile în buzunar, iar celălalt căra vreo trei scule. „Aţi fotografiat?”, a fost prima lor reacţie când au observat aparatul foto. Apoi s-au dus glonţ lângă locul de unde izvora apa caldă. S-au uitat şi au constatat că sculele muncitorului nu sunt suficiente pentru a remedia avaria. Aşa că au sunat la „bază”, de unde au cerut ajutor. Şi în tot acest timp, apa s-a scurs. Adică preţ de vreo două ore. Ce mai contează pierderile, când spectacolul este asigurat.

 

Ce s-a întâmplat

Locul exact în care s-a produs avaria nu a putut fi identificat imediat, pentru că apa caldă a ieşit într-o canalizare, semnalând astfel spargerea unei conducte de termoficare în zonă, motiv pentru care o primă măsură a fost cea de oprire a furnizării agentului termic pe o ramură de termoficare.
Drept urmare, atât apa caldă cât şi căldura au fost oprite, în jurul orei 11.00, la blocurile de pe strada Jean Bart, până la identificarea avariei şi remedierea acesteia.
Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, echipele de intervenţie lucrau deja la sudarea conductei care a cedat. Reluarea furnizării căldurii şi apei calde la toţi cei afectaţi de avarie era estimată a se realiza aseară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheizer în faţa Gării Burdujeni.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Gheizer în faţa Gării Burdujeni3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei