Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2010 - Anul XV, nr. 26 (4317)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Diferend

Stare de război între doi consilieri locali din oraşul Salcea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Securea războiului dezgropată în urmă cu aproape doi ani pare să se fi ascuţit şi mai tare între doi consilieri locali din oraşul Salcea. Culmea e că cei doi sunt şi din aceeaşi localitate, iar până la bătaia din primăvara anului 2008 nu au avut nimic de împărţit.

Starea de nemulţumire dintre consilierii Dorin Ciobanu, din partea PD-L, şi Viorel Miron, din partea PSD, persistă de la începutul acestui mandat. Vrajba dintre cei doi a pornit de la un incident care s-a petrecut pe 5 mai 2008, în urma căruia Dorin Ciobanu şi-a scos un certificat medico-legal şi a înaintat plângere penală împotriva lui Viorel Miron, dar şi împotriva fratelui acestuia, Costache Miron.
Altercaţia s-a produs în timpul campaniei electorale şi nimic din comportamentul celor doi, vecini în localitatea Văratec, nu prevestea un asemenea deznodământ.
„I-am reproşat că mă urmăreşte prin sat în timp ce împrăştii balast, deşi asta era treaba lui. Asta a fost tot, iar el m-a atacat şi m-a lovit. Nici acum nu ştiu ce a fost în capul lui”, susţine Dorin Ciobanu, care la acea dată încă nu fusese ales consilier local.
De partea cealaltă, Viorel Miron recunoaşte că l-a lovit pe Ciobanu, dar spune că lucrurile stau diferit.
„M-a atacat cu un cuţit şi eu am fost nevoit să mă apăr. M-a înjurat şi mi-a spus că am furat din banii primăriei. Din acest motiv am fost nevoit să ripostez”, a declarat Viorel Miron.

 

Dosarul, soluţionat la Parchet

Plângerea depusă de Dorin Ciobanu a fost soluţionată acum câteva luni de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. Procurorul de caz a decis că fapta nu prezintă pericol social şi i-a sancţionat pe fraţii Miron cu amendă administrativă. În cazul consilierului Viorel Miron, amenda este de 500 de lei, iar fratele acestuia, Costache Miron, a primit o sancţiune pecuniară de 100 de lei.
Dorin Ciobanu s-a arătat nemulţumit de verdictul dat în acest dosar şi crede că procurorul nu a ţinut cont de toate elementele, cum ar fi şi acela că a rămas cu o paralizie la mâna la care a suferit lovitura.
Chiar dacă sunt colegi în Consiliul Local din Salcea, Dorin Ciobanu şi Viorel Miron nu şi-au mai vorbit şi preferă să stea la distanţă unul de celălalt, iar după cum se prezintă lucrurile acum, este posibil ca starea conflictuală dintre cei doi să se menţină până la finele actualului mandat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stare de război între doi consilieri locali din oraşul Salcea.
 Vizualizări articol: 1500 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stare de război între doi consilieri locali din oraşul Salcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei