Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2010 - Anul XV, nr. 12 (4303)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cultural

Festivalul Naţional „De dragoste, de neam, de ţară”, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, duminică, pe 24 ianuarie, Festivalul Naţional Multicultural „De dragoste, de neam, de ţară”.
Manifestarea va avea două secţiuni. În prima parte a zilei, începând cu ora 12:00, în foaierul instituţiei vor avea loc lansări de carte, expoziţii (pictură, grafică, caricatură, icoane pe sticlă, fotografie, tapiserie), recitaluri, concert folk.
Începând cu ora 16:00, în sala mare a Casei de Cultură va avea loc spectacolul de muzică uşoară, dans modern, muzică şi dansuri populare cu Ansamblurile Folclorice „Ca la noi” - Casa de Cultură Bacău, „Mărgineanca” - Casa de Cultură Botoşani, „Plăieşii Ceahlăului” - Casa de Cultură Piatra Neamţ, „Rarăul” - Casa de Cultură Câmpulung Moldovenesc, Grupul vocal „Răzeşii” - Casa de Cultură Suceava, solişti de la Casele de Cultură ale Sindicatelor din Oneşti, Iaşi, Tulcea Bârlad, Suceava, Orchestra de muzică populară „Plaiurile Bistriţei” condusă de Cristian Năstase.
Invitaţi speciali în spectacol vor fi artiştii profesionişti Margareta Clipa, Vasilica Tătaru – Năstase, Silvia Ene, Laura Haidău.
Spectacolul va fi prezentat de Laura Haidău şi Nicu Pîrvu.
Intrarea în sala de spectacol este liberă.
Regia este realizată de Ciprian Manta şi Valentin Rău. Scenografia este asigurată de Mircea Puşcaşu, sunet - lumini Cătălin Diaconu.
Principalii sponsori ai evenimentului sunt Arond, Alexandria Librării, Florăria Clivia, SC Continental Hotels S.A Suceava, Rekord Sound.
Festivalul Naţional Multicultural „De dragoste, de neam, de ţară” este organizat de Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Prefectura Suceava, Consiliul Judeţean Suceava şi Primăria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional „De dragoste, de neam, de ţară”, la Suceava.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Festivalul Naţional „De dragoste, de neam, de ţară”, la Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oare pana unde merge prostia omenesca trimis de
(18 ian 2010, 16:46:24
stau si citesc si io ca tot omul normal la cap acest afis... nu-mi vine sa cred ce-mi vad ochii!! stau si ma intreb, oare bucovina sta numai in solistii de marca margareta clipa si laura haidau? ? margareta clipa ne face de rusine peste tot in tara cu comportamentul ei de femeie isterica iar laura haidau jos palaria pentru jucat.. la cantat sa ne mai lase. oare chiar nu mai sunt si alti interpreti/reprezentanti ai bucovinei decat margareta clipa, laura haidau, marius zgaianu, recolciuc si calin brateanu????? stau si ma intreb de ce acest gospodar ca altfel nu pot sa-i zic lui brateanu care a fost manipulat marfa/sofer etc...i-a cantat asa cum stie el pdl-ului sa-l puna sef la cultura suceveana??? pai cum eu as vrea ca domnul brateanu sa scoata bilanturile firmelor si sa arate negru pe alb ca nici un leu din contul consiliului judetean nu a intrat in contul firmelor sale... si ca nici un leut nu l-a impartit cu sustinatorul lui juravle.. da da juravle oare. unde-a adevaratii culturnici

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei