Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2009 - Anul XIV, nr. 273 (4259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Excludere

Mihai Steiciuc a rămas fără funcţia de consilier judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, a rămas fără funcţia de consilier judeţean. Aceasta după ce, în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean, a fost votată o hotărâre prin care s-a constatat încetarea mandatului de consilier al lui Mihai Steiciuc. El a pierdut postul de consilier judeţean după ce conducerea PNL Suceava, organizaţie din care făcea parte, a înaintat o adresă către secretariatul CJ Suceava prin care a înştiinţat această instituţie că Mihai Steiciuc a fost exclus din partid. Conducerea PNL a solicitat astfel constatarea încetării de drept a mandatului de consilier al lui Steiciuc, precizând că, potrivit prevederilor legale, calitatea de consilier încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul pierderii calităţii de membru al partidului politic pe a cărui listă a fost ales.
Deşi consilierii judeţeni au votat hotărârea prin care s-a constatat încetarea mandatului lui Mihai Steiciuc, liberalii nu au reuşit încă să-l înlocuiască pe acesta în deliberativ. Potrivit secretarului CJ Suceava, Dumitru Paşniciuc, liberalii au propus-o pe Diana Iliescu pentru a ocupa locul rămas vacant, însă aceasta nu era următoarea pe lista de candidaţi ai PNL pentru deliberativul judeţean.
„Persoana propusă de PNL era a cincea în ordinea de pe lista de candidaţi, motiv pentru care am solicitat explicaţii suplimentare. Preşedintele PNL Suceava a răspuns că toţi cei care erau înaintea ei şi care puteau prelua funcţia de consilier judeţean nu mai sunt membri PNL. Din acest motiv, am luat legătura cu persoanele la care făcea referire preşedintele PNL pentru a vedea dacă mai sunt sau nu în acest partid”, a spus Paşniciuc.

 

PD-L are un reprezentant nou în Consiliul Judeţean

Tot începând de ieri, democrat-liberalii au un nou reprezentant în Consiliul Judeţean Suceava, în persoana medicului veterinar Traian Iliesi. Acesta a ocupat locul rămas vacant în deliberativul judeţean după decesul şefului Centrului de Exploatare E.ON Suceava, Vasile Curelaru. Traian Iliesi a depus jurământul în noua sa funcţie în cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Judeţean Suceava. Noul consilier judeţean va face parte din Comisia pentru studii, programe, prognoze, buget – finanţe, societăţi comerciale, regii autonome şi servicii şi din Comisia pentru tineret, sport, turism, colaborare cu organizaţii neguvernamentale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Steiciuc a rămas fără funcţia de consilier judeţean.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Mihai Steiciuc a rămas fără funcţia de consilier judeţean2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei