Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2009 - Anul XIV, nr. 273 (4259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din economii

Tichete cadou pentru angajaţii din învăţământul special şi Complexul Muzeal Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Angajaţii unităţilor de învăţământ preşcolar special din subordinea Consiliului Judeţean Suceava, precum şi cei ai Complexului Muzeal „Bucovina” vor primi câte şase tichete cadou. Potrivit spuselor preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, tichetele care vor fi acordate salariaţilor unităţilor de învăţământ preşcolar vor fi achitate din sumele economisite de unităţile de asistenţă socială. Suma economisită se ridică la 180.000 de lei, reprezentând un plus faţă de prevederea bugetară.
Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a precizat că din fondul de rezervă bugetară al Consiliului Judeţean Suceava a fost alocată suma de 20.000 de lei comunei Dolhasca pentru acoperirea unor cheltuieli ale primăriei.
Nu în ultimul rând, trebuie spus că în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean Suceava a fost aprobată repartizarea unei sume de 1,02 milioane de lei (10,2 miliarde de lei vechi) către 11 localităţi din judeţul Suceava, respectiv Breaza, Botoşana, Câmpulung Moldovenesc, Dolhasca, Marginea, Putna, Rădăuţi, Straja, Suceviţa, Todireşti şi Vicovu de Sus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tichete cadou pentru angajaţii din învăţământul special şi Complexul Muzeal Bucovina.
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tichete cadou pentru angajaţii din învăţământul special şi Complexul Muzeal Bucovina1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nimic nu-i electoral!!! trimis de
(20 nov 2009, 17:54:18
Nici aici, nici la subventiile de la Guvern pentru oi si capre, nimic nu-i electoral, pur si simplu totu-i o coincidenta cu alegerile de duminica, nu-i asa? Mai este o coincidenta absolut izbitoare in alegerea celor 11 localitati care-au primit aceste sume din pomana numita fondul de rezerva a CJ!

Intrebare: daca tot este atat de mare fondul de rezerva, de ce nu e prevazut sa fie platite si garzile medicilor din spitalele judetului in aceasta perioada de concediu fara plata, mai ales ca suntem in acesta plina epidemie de gripa AH1N1, sau ei nu servesc noua revolutie portocalie?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei