Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2009 - Anul XIV, nr. 273 (4259)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Victime

Patru pietoni accidentaţi în Suceava, în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru pietoni au fost accidentaţi miercuri pe străzile municipiului Suceava, trei dintre victime fiind lovite pe treceri de pietoni.
Mai întâi în jurul orei 11.00, pe strada Calea Obcinilor, Marius C., un tânăr în vârstă de 25 de ani din municipiul Suceava, care tocmai fugise din Spitalul Judeţean Suceava, a fost lovit violent de un autotractor condus de un şofer din Bucureşti. Tânărul a suferit o fractură ce necesită în jur de o lună de îngrijiri medicale. Din ancheta poliţiei rezultă că accidentul s-a produs deoarece pietonul s-a angajat brusc în traversare, prin loc nepermis.
Aproximativ trei ore mai târziu, un alt accident cu consecinţe grave s-a petrecut pe strada Traian Vuia. Toader M., în vârstă de 59 de ani, din comuna Grăniceşti, l-a lovit pe Costică I., în vârstă de 54 de ani, localnic din municipiul Suceava, care, a stabilit poliţia, se angajase regulamentar în traversare, pe trecerea de pietoni. Bărbatul lovit a suferit leziuni ce necesită în jur de 35 de zile de îngrijiri medicale.
Seara, în jurul orei 18.30, un al treilea accident s-a produs pe trecerea de pietoni din faţa blocului „Belvedere”, în cartierul George Enescu. Accidentul a fost anunţat de un martor printr-un apel la 112, însă poliţiştii nu au mai găsit nimic la faţa locului. Ulterior, medicii de la Spitalul Judeţean Suceava au anunţat poliţia că o minoră în vârstă de 15 ani s-a prezentat la „Urgenţe”, relatând că a fost lovită de o maşină în zona în care a fost semnalat accidentul. La scurt timp, la spital s-a prezentat încă o fată de aceeaşi vârstă, implicată în acelaşi accident.
Din cercetările ulterioare ale poliţiei a rezultat că cele două minore, aflate pe marcajul pietonal, au fost lovite de un autoturism al cărui şofer şi-a continuat deplasarea. Iniţial, acestea au plecat spre casă, dar după o oră şi jumătate una dintre ele s-a prezentat la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru pietoni accidentaţi în Suceava, în câteva ore.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru pietoni accidentaţi în Suceava, în câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei