Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2009 - Anul XIV, nr. 250 (4236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Judecătorii i-au mărit pedeapsa monstrului care şi-a violat şi lăsat însărcinată propria fată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Condamnat la 14 ani şi jumătate de închisoare de Tribunalul Suceava, Constantin Sava (47 de ani), individul din comuna Preuteşti acuzat că şi-a violat propria fiică, în vârstă de 14 ani, şi a lăsat-o gravidă, a mai primit câţiva ani în plus de temniţă, după ce procurorii care l-au anchetat au făcut apel, nemulţumiţi de pedeapsa primită de monstrul care a îngrozit o ţară întreagă.
Zilele trecute, magistraţii Curţii de Apel Suceava au decis să-l lase pe Sava să zacă în spatele gratiilor pentru următorii 20 de ani.
Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată de tatăl incestuos la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Constantin Sava a început să-şi abuzeze sexual fiica la sfârşitul lui 2007, la scurt timp după ce soţia sa a plecat la muncă în străinătate. Minora, pe atunci în vârstă de 13 ani, a rămas în grija tatălui, împreună cu sora ei mai mare şi trei frăţiori mai mici.
Nu trecuse nici o lună de la plecarea mamei când minora a fost violată pentru prima dată.
Adolescenta, pe atunci în vârstă de 13 ani, se uita la televizor în momentul în care tatăl ei, cu mintea îmbibată de rachiu, s-a pus în pat lângă ea. Când fata a vrut să plece, să se culce în cealaltă cameră, tatăl şi-a ieşit din minţi şi a început să o lovească cu palma peste faţă şi să o tragă de păr. A dezbrăcat-o cu forţa, se arată în rechizitoriul procurorilor, şi a violat-o.
A ameninţat-o apoi că, dacă spune ceva, o va omorî, atât pe ea, cât şi pe mama ei.
Anchetatorii explică că minora era violată de două-trei ori pe săptămână, iar întreg coşmarul a ţinut aproape un an şi patru luni.

 

A născut un băieţel

Coşmarul a ţinut până în luna martie a acestui an, când, întoarsă din străinătate, mama minorei şi-a dat seama că ceva e în neregulă cu fata ei, iar aceasta din urmă şi-a luat inima în dinţi şi i-a povestit totul.
Dusă de sora ei cea mare la un control ginecologic, adolescenta, elevă în clasa a VIII-a, a aflat este însărcinată în 22 de săptămâni, fiind prea târziu să facă o întrerupere de sarcină.
Prins şi încătuşat de poliţie, Constantin Sava a recunoscut fără prea multe remuşcări că şi-a violat în mod repetat propria copilă şi că a continuat să o abuzeze sexual chiar şi după ce şi-a dat seama că a rămas însărcinată.
Adolescenta a născut între timp un băieţel perfect sănătos, pe care l-a lăsat în grija statului şi vrea acum să-şi continue studiile, să meargă la liceu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judecătorii i-au mărit pedeapsa monstrului care şi-a violat şi lăsat însărcinată propria fată.
 Vizualizări articol: 4111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 9 voturi
Judecătorii i-au mărit pedeapsa monstrului care şi-a violat şi lăsat însărcinată propria fată4.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Groaznic... trimis de
(24 oct 2009, 12:07:27
Ala nu e tata,nici macar om daca ma gandesc mai bine...Nu pot sa-mi imaginez cum putea sa faca asa ceva...oribil...merita sa stea dupa gratii pana la moarte.
2.   Foarte bine trimis de
(25 oct 2009, 01:01:33
Felicitari procurorilor pt promptitudine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei