Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 oct 2009 - Anul XIV, nr. 250 (4236)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Cum a putut Sandrinio Neagu să murdărească, să denigreze şi să păteze numele meu, TODAŞCĂ ELISEI, în articolul semnat de el din 22.10.2009 cu titlul comercial „martori influenţaţi de primarul din Poiana Stampei?” Credeţi că o să se vândă mai bine ziarul ? E un titlu care sare în ochii cititorului?
Eu nu am nici o legătură cu evenimentele relatate din ceea ce povesteşte un om care vrea să se apere, nu am dat nimănui nici un fel de date şi nu am fost chemat să dau vreo declaraţie. Relatările unei persoane care vrea să se dezvinovăţească şi a unui avocat care întocmeşte o plângere pentru bani constituie dovezi pentru Sandrinio Neagu ca să mutileze sufletul unui om? Ce legătură are funcţia politică cu evenimentele relatate sau trebuia să apară în perioada campaniei electorale? Poate a fost comandat acest titlu!? Domnule Neagu, sunt cetăţeanul care a trăit în demnitate, care a ajutat oamenii, nu am fost târât niciodată în acte de violenţă, drept dovadă sunt ales primar în primul tur pentru al treilea mandat.
Din informaţiile mele, o fiică a lui Nichituş Ioan este ziaristă şi luptă pentru onoarea tatălui ei, dar în faţa opiniei publice şi a lui Dumnezeu rămâne cel ce a fost şi pentru judecata de apoi.
Sunt nevoit, pentru titlul din presă şi pentru că ai pătat numele meu, să te dau în judecată şi să îţi cer daune morale.

Primarul comunei Poiana Stampei, Todaşcă Elisei

Nota redacţiei:
1. Titlul materialului invocat în acest drept la replică nu era "martori influenţaţi de primarul din Poiana Stampei", ci „A stat în puşcărie de pomană, pentru o crimă pe care nu a comis-o”.
2. Acuzaţiile la adresa domnului Todaşcă Elisei nu au fost făcute de autorul articolului, ci au fost redate întocmai din Ordonanţa de scoatere de sub urmărire penală din martie 1980, un act oficial, întocmit de procurori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Drept la replică5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei