Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2009 - Anul XIV, nr. 228 (4214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

Sorin Popescu a dat examen pentru postul de prefect al judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul interimar al judeţului Suceava, Sorin Popescu, a susţinut ieri examenul de titularizare pe această funcţie. Concursul a fost organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Sorin Popescu fiind singurul care a susţinut examenul pentru funcţia de prefect al judeţului. Rezultatele concursului urmează să fie anunţate în cursul zilei de astăzi. Sorin Popescu a fost numit în postul de prefect al judeţului Suceava, cu caracter interimar, în luna februarie a acestui an, înlocuindu-l în funcţie pe Ovidiu Doroftei.
Prefectul judeţului Suceava a absolvit Facultatea de Silvicultură din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, iar în perioada 2005 – 2007 a fost şeful Direcţiei Silvice Suceava.
De precizat că în cursul zilei de astăzi actualii subprefecţi interimari vor susţine examenele pentru a fi confirmaţi în mod oficial în aceste funcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Popescu a dat examen pentru postul de prefect al judeţului.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Sorin Popescu a dat examen pentru postul de prefect al judeţului1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ocolu silvic la putere trimis de
(29 sep 2009, 12:38:52
dupa flutur si popescu,incet incet se instaliaza tufele printre oameni.nui de zimbit daca vor aduce si roade ii lasam iar daca vor face bureti .ori gripa viara .ce vom face?toti ar vria sa faca politica ca se poate fura mult si faraconsecinte dar pentru omeniria de rind?????cine se mai ocupa????
1.1  RE: Ocolu silvic la putere trimis de
(29 sep 2009, 13:57:53
invata gramatica putin mai bine apoi poti sa faci cate comentarii vrei...pune-te cu burta pe gramatica baiete si lasa-i pe cei care au facut facultati sa ajunga cineva..hei carcotas nenorocit ce esti tu
1.2  RE: Ocolu silvic la putere trimis de
(29 sep 2009, 19:02:50
Pt Ion cu Capra: Sincer nu cred ca esti cu capra ioane ci cu Vaca,adica cu vaca-PDL si mulgi de zor ca si Flutur,Popescu si alti! apropo traim in Romania si fiecare e liber sa se exprime cum stie,cum poate...nu cred ca are vre-o importanta cata gramatica stie SOSROMANIA ci doar ce vrea sa spuna...asa ca mai bine te-ai face pe tine nenorocit fiindca te crezi mai destept si dai de inteles ca doar cei cu facultate trebuie sa-si exprime opiniile. In tara asta de la presedinte pina la opinca toti au drepturi egale,au un singur vot de exprimat si fiecare o opinie care trebuie respectata indiferent daca e corecta sau nu ,gramatical!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei