Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2009 - Anul XIV, nr. 228 (4214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traumă

A scăpat din ghearele violatorului muşcându-l de penis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 17 ani a trecut prin clipe de coşmar, după ce a fost atacată în câmp de un cioban care vroia să o violeze. Victima a scăpat de atacator după ce l-a muşcat de penis, în timp ce individul încerca să o oblige să facă sex oral.
Poliţia a fost sesizată despre caz la finele săptămânii trecute, vineri după-amiază, în jurul orei 17.00. Din cercetări a rezultat că minora, cu domiciliul în municipiul Câmpulung Moldovenesc, a venit vineri în satul Sasca, comuna Cornu Luncii, pentru a-şi vizita un apropiat internat la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică din localitate. În jurul orei 16.00, după vizita la spital, aceasta a plecat înspre casa unor rude care stau în Sasca, alegând o scurtătură, pe un câmp deschis, de la marginea şoselei.
Un cioban care era cu oile în zonă, identificat ulterior în persoana lui Constantin N., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în comuna Mălini, a atacat-o pe minora de 17 ani, lovind-o şi rupându-i hainele.
Din ancheta poliţiei rezultă că individul a încercat mai întâi să întreţină raport sexual normal cu victima, după care, văzând că nu reuşeşte să o dezbrace, a încercat să o constrângă să întreţină sex oral. Pentru a scăpa din ghearele individului, tânăra l-a muşcat de penis, reuşind să fugă şi să alerteze ulterior poliţia. Individul care a comis tentativa de viol a urmat cursurile unei şcoli speciale, având un grad ridicat de retard şi exprimându-se cu greutate. În cazul său poliţia a cerut o expertiză psihiatrică, în funcţie de rezultat urmând a se stabili dacă acesta răspunde penal în faţa legii pentru fapta sa ori dacă trebuie internat într-un spital de psihiatrie.
În ultima perioadă, în zona Fălticeni s-au mai petrecut două tentative de viol, asupra unei femei de 70 de ani şi a uneia de 40 de ani, însă din primele cercetări nu rezultă că ar fi vorba de acelaşi autor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A scăpat din ghearele violatorului muşcându-l de penis.
 Vizualizări articol: 713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.11/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 9 voturi
A scăpat din ghearele violatorului muşcându-l de penis4.159

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne fereste! trimis de
(29 sep 2009, 12:13:15
Asta ar trebui internat undeva sa nu mai iasa de acolo mult timp...macar fata asta a stiut sa se apere dar daca prindea o fetita,va dati seama ce se intampla??In zilele noastre nu mai esti in siguranta nicaieri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei