Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2009 - Anul XIV, nr. 228 (4214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Ministerul Administraţiei, acuzat că nu a alocat fondurile pentru electrificare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu a reclamat faptul că Ministerul Administraţiei şi Internelor nu a alocat fondurile care ar fi trebuit să revină mai multor localităţi din judeţ prin programul Electrificare 2007 – 2009. Cadariu a precizat că în urma demersurilor făcute de CJ Suceava, 35 de localităţi sucevene au întocmit documentaţia necesară pentru a solicita fonduri prin acest program gestionat de MAI.
Valoarea totală a proiectelor depăşeşte suma de 50 de milioane de ei (500 miliarde de lei vechi), banii urmând a fi folosiţi pentru alimentarea cu energie electrică a peste 2.700 de locuinţe. „Cu toate că acest program este intitulat Electrificare 2007 – 2009, din păcate, până în acest moment, Ministerul Administraţiei a alocat judeţului Suceava aproximativ opt miliarde de lei vechi, pentru opt dintre cele 35 de localităţi care au proiecte înscrise în acest program”, a spus Cadariu.
El a arătat că localităţile care au astfel de proiecte sunt Moldova Suliţa, Calafindeşti, Vereşti, Hârtop, Şaru Dornei, Poieni Solca, Berchişeşti, Ilişeşti, Ciprian Porumbescu, Ostra, Coşna, Stulpicani, Moldoviţa, Vatra Moldoviţei, Dorna Candrenilor, Izvoarele Sucevei, Volovăţ, Grămeşti, Crucea, Frătăuţii Vechi, Bosanci, Grăniceşti, Poiana Stampei, Liteni, Dumbrăveni, Voitinel, Pârteştii de Jos, Frasin, Gura Humorului, Iaslovăţ, Milişăuţi şi Moara.
„Fosta conducere a Ministerului Administraţiei s-a arătat insensibilă la nevoile absolut elementare pentru un trai decent al celor peste 2.700 de familii din judeţul Suceava ale căror locuinţe nu sunt conectate la reţeaua electrică. Sperăm ca noua conducere a ministerului să aibă în vedere găsirea unor soluţii pentru prelungirea duratei de implementare a acestui program şi eventual de a deschide o nouă sesiune de depunere a solicitărilor de fonduri”, a mai precizat Daniel Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Administraţiei, acuzat că nu a alocat fondurile pentru electrificare.
 Vizualizări articol: 969 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ministerul Administraţiei, acuzat că nu a alocat fondurile pentru electrificare5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei