Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2009 - Anul XIV, nr. 212 (4198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pe DN 17

Curbele „capcană” de pe Mestecăniş au mai făcut o victimă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din Bistriţa a ajuns la spital cu răni destul de serioase după ce s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea într-o curbă de pe DN 17, pe Mestecăniş, zonă unde, după cum s-au tras deja semnale de alarmă, asfaltul devine o adevărată capcană atunci când plouă.
Evenimentul rutier s-a produs ieri dimineaţă, la ora 4.30, când asfaltul era umed în urma căderii unor precipitaţii.
Din constatările poliţiei rezultă că şoferul, Gavrilă P., în vârstă de 46 de ani, s-a răsturnat pe fondul neadaptării vitezei în curba deosebit de periculoasă, dar şi a condiţiilor de drum, respectiv a carosabilului umed. Autoutilitara s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproape şapte metri, conducătorul auto scăpând cu viaţă ca prin minune.

 

Asfaltul, de proastă calitate, nu conferă deloc aderenţă pe ploaie

Pericolul deosebit de pe Mestecăniş, după ce zona a fost asfaltată, a fost semnalat, în urmă cu câteva săptămâni, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.
El a arătat la acea vreme că în timpul unei deplasări pe ploaie pe care a făcut-o la Vatra Dornei a văzut cum un autoturism care rula în faţa lui a derapat şi a căzut de la o înălţime de 11 metri de pe şosea. Un alt şofer, a declarat acesta, care a încercat să oprească pentru a vedea ce s-a întâmplat, a derapat, de asemenea, dar spre norocul lui nu a ieşit de pe drum.
Toată problemă pleacă, se pare, de la calitatea asfaltului, care nu conferă aderenţă pneurilor în condiţii de umezeală.
Şi conducerea poliţiei începe să-şi pună semne de întrebare cu privire la pericolul de pe Mestecăniş.
Comisarul şef Viorel Onea, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat ieri că a solicitat colegilor de la circulaţie un raport detaliat cu privire la accidentele care s-au produs în ultima perioadă în zonă, urmând a fi sesizată din nou şi firma care a lucrat acolo, pentru găsirea unei soluţii urgente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Curbele „capcană” de pe Mestecăniş au mai făcut o victimă .
 Vizualizări articol: 3527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.10/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 10 voturi
Curbele „capcană” de pe Mestecăniş au mai făcut o victimă4.1510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pericolul deosebit trimis de
(10 sep 2009, 20:38:11
Acelasi pericol il reprezinta si pe Calea Unirii de ex, gropile din carosabil,este de ajuns sa vrei sa eviti una faci stanga sau dreapta ca sa mai salvezi ceva din suspensii si accidentul e gata.Daca analizati un pic procentul desfasurat al locatiilor accidentelor veti vedea ca marea majoritate sunt pe Calea Unirii!Chiar nu va intrebati din ce cauza zilnic se intampla atata amar de trasnai?Sunt ferm convins ca politistii imi dau dreptate.Un ex concludent:dupa semaforul de la sala sporturilor urmeaza o portiune ingustata o asa zisa trecere in doua benzi.As vrea sa=l vad pe Lungu cum trece cu Touaregul pe langa un TIR sau un autobuz in acea portiune si sa iasa si intreg.Nu ca i-ar pasa pt ca nu sunt banii lui ci ai nostri,dar asa ca fapt divers,acelasi fenomen se intampla si in fata la Carrrefour spre Bj.In loc sa astupe gropile si sa aduca nivelul capacelor la canale la nivelul carosabilului el pune mana pe drujba sa mai faca un parc cica in Areni,de parca nu ar fi de ajuns cel central

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei