Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 sep 2009 - Anul XIV, nr. 212 (4198)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Izolarea termică a unui bloc de locuinţe, stopată din cauza cablurilor de internet, telefonie şi TV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locatarii unui bloc de locuinţe de pe strada Alexandru cel Bun aşteaptă de un an de zile ca firmele furnizoare de servicii de televiziune prin cablu, internet şi telefonie să vină să îşi ridice cablurile care împânzesc faţada clădirii.
Nemulţumirea oamenilor e cu atât mai mare cu cât, deşi au anunţat din timp că trebuie luate măsuri pentru îndepărtarea cablurilor care le atârnă pe pereţii blocului, nici una din firme nu a mişcat un deget pentru a le onora solicitarea, iar acum ei nu îşi pot izola termic apartamentele.
“De cum ne-am hotărât că vrem să izolăm termic blocul, în septembrie 2008, am trimis solicitări scrise la UPC, RDS şi Romtelecom, să vină să mute cablurile ancorate de faţada blocului, sau să găsească o altă modalitate de amplasare a lor, care să nu mai fie atât de urâtă şi să nu ne încurce. Din păcate, nu am găsit deloc înţelegere, deşi este faţada noastră şi nimeni nu ne-a întrebat dacă are voie să îşi treacă cablurile pe acolo”, spune Ludovic Abramiuc, unul dintre locatarii blocului.
Din cauza cablurilor groase, lipite de perete, uneori în mănunchiuri consistente, muncitorii care au făcut deja faţada de la scara C a blocului 51, de pe strada Alexandru cel Bun nr. 3, au „sărit” peste scara B, apucându-se de lucru la scara A.
Acum, locatarii se tem că din cauza acelor cabluri, ei vor rămâne cu scara B neizolată termic, dar şi cu faţada nerefăcută, încât nu doar că nu vor putea avea un confort termic mai bun în apartamente, dar se vor izbi zilnic de aspectul total inestetic al unui bloc a cărui faţadă a fost refăcută doar parţial, pe laterale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Izolarea termică a unui bloc de locuinţe, stopată din cauza cablurilor de internet, telefonie şi TV.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Izolarea termică a unui bloc de locuinţe, stopată din cauza cablurilor de internet, telefonie şi TV3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sefi de la asociatie trimis de
(10 sep 2009, 12:20:12
Sefii de la asociatie sunt responsabili. Ei dau acorduri firmelor, si bineinteles primesc si mari atentii. Daca te legi de vreun cablu, vine proprietaru si te baga la distrugere
1.1  RE: Sefi de la asociatie trimis de
(10 sep 2009, 13:33:57
O sugestie: la fel cum hotul neprins e negustor cinstit, poate si locatarii nu vor fi acuzati de distrugere daca firma respectiva nu ii poate acuza cu dovezi. Si, desi ar putea fi considerata o coincidenta uluitoare, ma gandesc ca este totusi posibil ca intr-o zi, la aceeasi ora, mai toti proprietarii acelor apartamente sa aiba treaba prin balcoane sau pe la geamuri, si sa scape niste chestii mai ascutite sau mai taioase printre cablurile alea. Scuze de folosit: curatam gogosarii pentru zacusca si mi-a alunecat cutitul; vroiam sa ascut toporul asta, dar m-am impiedicat de pragul de intrare in balcon; ma pregateam sa agat secera asta in cui, dar mi-a suflat-o din mana un vant puternic.

Si, dupa aceea, odata ajunsi acolo, poate pot fi convinsi lucratorii diverselor firme agatatoare de cabluri sa gaseasca solutii alternative...
2.   Este o solutie trimis de
(10 sep 2009, 16:19:10
poate fi o solutie , dar nu cred in ea, avand la asociatie pe comunistu Maier, cel ce dadea in judecata toti gardienii , numai daca auzea ca e barfit si fara dovezi. Si va inchipuiti ca in situatia cand felia lui de tort primit de la aceste societati a fost maricica, el nu are altceva decat sa parasca cei in cauza si de acolo vor fi si actionati pentru distrugere. Cunosc asociatia aceea de proprietari si se poate spune ca membru este si primarul . Iar conducerea este educata dupa masurile edilului de la Prelipca. Iau tot ce pot si unde nu se poate distrug pe cai nelegale stiind ca puterea este in ograda comunitatii lor de bolsevici

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei