Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2009 - Anul XIV, nr. 193 (4179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Zece primării, amendate de Garda de Mediu Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În numai două săptămâni, zece primării din judeţul Suceava au primit amenzi în valoare de 150.000 lei (1,5 miliarde de lei vechi), ca urmare a neregulilor constatate la închiderea vechilor gropi de gunoi.
În urma unui control tematic, demarat la începutul lunii august, comisarii de mediu suceveni au controlat un număr de 56 de primării, iar dacă la unele situaţia constatată a permis doar tragerea unui semnal de alarmă, prin emiterea unui avertisment, la altele, au fost date sancţiuni în valoare de sute de milioane.
“Cam 80% dintre primării s-au conformat cu măsurile impuse, închizând definitive gropile de gunoi şi luând măsuri pentru ecologizarea acestora. Din păcate, mai sunt primării care nu doar că nu au acoperit gunoiul cu un strat de pământ, dar mai permit încă depozitarea deşeurilor pe platformele de gunoi sau în apropierea acestora”, a declarat Iulian Antohi, comisar în cadrul Gărzii de Mediu Suceava.
Primăriile amendate în urma controalelor la gropile de gunoi sunt: Dorna Candrenilor, Frumosu, Moldova Suliţa, Izvoarele Sucevei, Păltinoasa, Slatina, Straja, Brodina, Putna şi Ostra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece primării, amendate de Garda de Mediu Suceava.
 Vizualizări articol: 1030 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zece primării, amendate de Garda de Mediu Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FOARTE TARE trimis de
(19 aug 2009, 18:46:20
SA MEARGA DOMNII DE LA GARDA DE MEDIU LA VULTURESTI MAI EXACT AN CURTEA CAMINULUI CULTURAL UNDE ESTE AMPLASAT ASA ZISUL BUNCAR SI SA VADA CE FRUMUSETE ESTE ACOLO.MULTUMESC
2.   ASTA E trimis de
(19 aug 2009, 19:50:05
asa e cind sunt 2 la un ciolan. ba iuliane dar nici un primar pesedist? ma rog inafara de gherman. chiar a-nebunit jordash? ce e cu comenzile astea? n-aveti nici o treaba cu controlul ! STATUL DA STATUL IA! va bateti joc de banul public ! pedeleul da bani la primarie ,pesedeul ia bani de la primarie. cum puii mei s-aveti bani de salarii . ba nu! ma scuzati! va faceti ca dati dar de fapt mai mult luati ! asa ca ar trebui s-aveti bani de salarii si pensii! dar o dati pe seama crizei ca sa puteti mulge si fura mai mult! jigodiilor

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei