Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 aug 2009 - Anul XIV, nr. 193 (4179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Avertisment pentru şoferi

Drumul peste Mestecăniş, pericol de moarte pe ploaie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Traversarea Pasului Mestecăniş pe DN 17 pe timp ploios expune şoferii unui pericol mortal, a avertizat, ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Cauza ar fi calitatea asfaltului, care nu conferă aderenţă pneurilor în condiţii de umezeală, ceea ce face ca autovehiculele să derapeze.
Flutur a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că în timpul unei deplasări pe care a făcut-o la Vatra Dornei a văzut un autoturism din faţa lui care a derapat şi a căzut de la o înălţime de 11 metri de pe şosea. Un alt şofer, care a încercat să oprească pentru a vedea ce s-a întâmplat, a derapat, de asemenea, dar spre norocul lui nu a ieşit de pe drum.
„La coborârea Mestecănişului spre Dorna, pe timp de ploaie se formează o peliculă pe care se derapează foarte uşor. Am avertizat constructorii să vadă despre ce este vorba, dar şi poliţia, să ia măsuri pentru temporizarea traficului, că mor oamenii cu zile”, a spus Flutur.

 

Câini şi pisici ucise de maşini zac zile în şir pe şoselele judeţului

Şeful administraţiei judeţene a precizat că a cerut o expertiză tehnică pe tronsonul Mestecăniş, la fel ca şi pe porţiunea de drum din zona bisericii din Ilişeşti, unde se bănuieşte că ar fi alunecări de teren sub şosea. Potrivit lui Flutur, constructorii care modernizează DN 17 pe tronsonul Suceava-Gura Humorului au promis că în data de 15 septembrie drumul va fi gata pentru recepţie, cu excepţia porţiunii de la Ilişeşti. Recepţia presupune că vor fi instalaţi şi parapeţii de protecţie de pe marginea drumului şi că vor fi finalizate marcajele şi semnalizarea.
Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că în foarte scurt timp vor dispărea de pe şosele şi căruţele şi cadavrele animalelor ucise de maşini.
„Astăzi solicit Direcţiei Veterinare să ia măsuri ferme de ecarisaj, pentru că nu este posibil să stea zile întregi pe şosea cadavre de câini şi pisici moarte”, a afirmat Gheorghe Flutur.
Pentru eliminarea căruţelor de pe drumurile naţionale, poliţiştii sunt încurajaţi să aplice căruţaşilor toate sancţiunile prevăzute de legislaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul peste Mestecăniş, pericol de moarte pe ploaie.
 Vizualizări articol: 974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 10 voturi
Drumul peste Mestecăniş, pericol de moarte pe ploaie4.4510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei