Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2009 - Anul XIV, nr. 160 (4146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol

Trei asociaţii de proprietari, sparte de hoţi într-o singură noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Într-o singură noapte, hoţii au dat iama în sediile a trei asociaţii de proprietari din municipiul Suceava, în căutarea banilor încasaţi de la populaţie, pentru facturile la utilităţi.
Spargerile au fost date în noaptea de joi spre vineri, de persoane neidentificate încă, în cartierul George Enescu, la asociaţiile de proprietari 9, 11 şi 29, de pe strada Lazăr Vicol nr. 4.
Cele trei asociaţii au sediul la subsolul blocului 56, motiv pentru care hoţii au şi putut să spargă lacătele, să îndoaie gratiile şi chiar să spargă uşa de la intrare, fără a-i alarma pe cei care locuiesc în blocul respectiv.
Nici sistemul de alarmare şi lumină, cu senzor la intrarea în asociaţii, nu a fost de folos în faţa hoţilor, acesta fiind dezactivat în seara respectivă.
Din fericire pentru locatari, hoţii au pătruns efectiv doar în sediul asociaţiei nr. 9, unde nu au găsit bani, încât au plecat cu mâinile goale.
Ce nu a reuşit să facă sistemul de alarmă şi gratiile de la intrare, au făcut yalele uşilor de la celelalte două asociaţii, care nu au cedat încercărilor de spargere. Chiar dacă nu au luat bani, hoţii au produs totuşi pagube de aproape 700 de lei, prin distrugerea sistemelor de siguranţă.

 

Măsuri de siguranţă la toate asociaţiile din oraş

Viceprimarul Lucian Harşovschi, responsabil de coordonarea activităţii asociaţiilor de locatari, a îndemnat toate asociaţiile să ia măsuri de siguranţă, pentru a preveni astfel de tentative de spargere.
“Criza le dă idei unor persoane, asemenea cazuri s-ar putea repeta şi la alte asociaţii, de aceea recomandarea noastră este să îşi monteze sisteme de alarmă şi supraveghere toate asociaţiile care nu au deja astfel de dispozitive. Pot face acest lucru simplu, printr-o decizie a comitetului executiv al asociaţiei.
Foarte important este să nu păstreze bani peste noapte în sediu, ci să-i predea societăţilor furnizoare de servicii, fie să-i depună la bănci, în conturile asociaţiei”, a precizat Lucian Harşovschi.
Spargerile de la cele trei asociaţii de locatari sunt cercetate de Poliţie, care speră să identifice autorii acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei asociaţii de proprietari, sparte de hoţi într-o singură noapte.
 Vizualizări articol: 876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei asociaţii de proprietari, sparte de hoţi într-o singură noapte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hotii trimis de
(11 iul 2009, 14:18:20
bine ati facut, ca si cei de la asoc. 29 sunt cei mai mari hoti si incompetenti...
2.   Aaa trimis de
(11 iul 2009, 15:10:02
si asta e unul dintre hoti bag seama.de ce l-ati pozat pe distrusu asta? ascundeti-l ca-i urat ca limba rusa
3.   Pentru incompetentul de viceprimar trimis de
(11 iul 2009, 19:06:08
Dle viceprimar mai de graba ati vedea pe Strada Samoil Isopescu cum pe santierul de construtii, dl Strugaru ce va fiinatat partidul in campania electorala , sfarma toate conductele pentru ape pluviale si cele de colectare din canalele stradale. Cum ati dat autorizatie stiind ca pe acolo sunt conducte. Rusine si mai fa si teren decat sa-ti arati incompetenta la presa
4.   Intrebare trimis de
(12 iul 2009, 09:06:22
Tot mai multe furturi pe zi ce trece la Suceava si nu vad un art in care sa fie tras la raspundere un singur politist.Pai de ce isi iau salariile?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei