Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2009 - Anul XIV, nr. 160 (4146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare europeană

Cursuri gratuite pentru formarea personalului medical în domeniul computerelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadrele medicale şi sanitare din Suceava vor fi instruite, în mod gratuit, să utilizeze calculatoarele în cadrul unui curs cu finanţare europeană, iar la sfârşitul stagiilor de pregătire vor beneficia de credite privind perfecţionarea.
Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Direcţia de Sănătate Publică colaborează în cadrul unui proiect cu cofinanţare europeană, prin care 200 de medici şi asistenţi medicali, laboranţi, chimişti, operatori ambulanţă, personal al DSP, se vor instrui gratuit în domeniul calculatoarelor şi în managementul sistemului de sănătate publică.
Proiectul este iniţiat de Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor de la Universitatea Suceava. Cursurile se vor desfăşura în trei serii şi vor avea loc la universitatea suceveană vineri şi sâmbătă, câte zece ore săptămânal, fiind susţinute de specialiştii din cadrul facultăţii menţionate.
Cursurile se desfăşoară pe două module, unul în domeniul TIC, iar celălalt pentru management. La acesta din urmă vor participa 20 de manageri, persoane cu funcţii de conducere sau care intenţionează să promoveze pe funcţii de conducere. Acest grup va fi instruit atât în vederea implementării noilor forme organizaţionale şi a creşterii eficienţei sistemului de sănătate publică, dar şi în domeniul TIC.
Cursurile sunt recunoscute şi creditate de organizaţiile profesionale din România: Colegiul Medicilor din România, cu 60 credite EMC, Colegiul Medicilor Dentişti din România cu 18 credite, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, cu 15 credite.
Mai multe informaţii referitoare la acest curs pot fi obţinute de la adresa www.promed.usv.ro, sau la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, telefon 0230-216.1470, interior 237, fax 0230-521.804, persoană de contact conf.dr.ing Cristina Turcu. E-mail cristina@eed.usv.ro .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri gratuite pentru formarea personalului medical în domeniul computerelor.
 Vizualizări articol: 794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cursuri gratuite pentru formarea personalului medical în domeniul computerelor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei