Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 iul 2009 - Anul XIV, nr. 160 (4146)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

"Conduci sigur, asculţi şi câştigi cu RCA ASIROM VIG"

Ca în fiecare an, ASIROM Vienna Insurance Group a demarat, în această perioadă, campania RCA de vară. ASIROM VIG vine încă odată în întâmpinarea clienţilor şi a nevoilor lor, promovând, pe parcursul întregii luni iulie 2009, siguranţa rutieră prin oferirea, în toate punctele de vânzare din ţară, a unei serii de beneficii în plus pe lângă poliţa de asigurare auto obligatorie RCA.
Persoanele fizice care îşi încheie în perioada campaniei poliţa RCA la ASIROM VIG pot participa la concursul interactiv „Conduci sigur, asculţi Europa FM şi câştigi cu RCA ASIROM VIG”, care oferă, pe parcursul întregii luni iulie, trei premii zilnice de câte 1.000 lei net, cash. Valoarea totală a acestor premii este astfel de aproximativ 69.000 lei.
Asirom a desemnat zilele trecute şi primul câştigător la Suceava, în persoana domnului Petru Hrişcă.
„Mă bucur foarte mult că am câştigat acest premiu, deşi nu mă aşteptam. Asigurările RCA de la ASIROM au devenit o tradiţie în familia mea, fiul meu alegând aceeaşi firmă, în principal pentru preţul accesibil al poliţelor, dar şi pentru profesionalismul angajaţilor dovedit în cazul daunelor. O parte din premiul câştigat va fi destinat pentru încheierea unei poliţe de asigurare a apartamentului în care locuieşte fiul meu”, a declarat câştigătorul.
„La baza tuturor relaţiilor pe care compania noastră le dezvoltă stau oamenii, angajaţii, partenerii de afaceri si clienţii”, a menţionat directorul sucursalei Asirom Suceava, Sorin Bărbuţă.
Asigurarea Românească ASIROM VIG este compania de asigurări tradiţională a românilor, oferindu-le acestora securitatea şi confortul de care au nevoie şi evoluând odată cu piaţa românească. Peste 3 milioane de români au încredere în ASIROM VIG. ASIROM VIG nu oferă doar produse şi servicii de asigurare, fiind în primul rând o companie care furnizează soluţii viabile la nevoile şi necesităţile clienţilor săi, adaptându-şi permanent produsele şi tarifele la tendinţele pieţei. Este unul din cele mai importante motive pentru care ASIROM VIG este asigurătorul preferat al românilor. Din 2007, ASIROM VIG este membră a Vienna Insurance Group. Concernul cotat la bursă Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre grupurile de asigurări de frunte din CEE şi are sediul în Viena. În afara pieţei de bază din Austria, Vienna Insurance Group este activ prin participaţii la societăţi de asigurare şi holdinguri de asigurare, în 23 de ţări aparţinând regiunii Europei Centrale şi de Est.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului "Conduci sigur, asculţi şi câştigi cu RCA ASIROM VIG".
 Vizualizări articol: 1603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Conduci sigur, asculţi şi câştigi cu RCA ASIROM VIG"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei