Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2009 - Anul XIV, nr. 153 (4139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Caravana Texaco Ursa Ultra a ajuns şi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În drumul său prin Europa, Caravana Texaco Ursa Ultra a ajuns şi la Suceava, mai exact la sediul firmei Restaco, reprezentant autorizat al firmei Mercedes-Benz în judeţ. În cadrul acestui eveniment organizat la Suceava, Chevron România şi-a prezentat nouă gamă de lubrifianţi de înaltă performanţă pentru camioanele europene.
Lider mondial în furnizarea de ulei de bază Grupa II, Chevron garantează vehiculelor, cu ajutorul noului lubrifiant Texaco Ursa Ultra, o protecţie superioară, performanţă îmbunătăţită, un nivel scăzut al emisiilor, dar şi o îmbunătăţire a economiei de combustibil. Datorită legislaţiei europene, din ce în ce mai restrictivă în domeniul emisiilor, noul ulei pentru motoare diesel Texaco Ursa Ultra este o soluţie superioară, la costuri mai scăzute faţă de produsele care utilizează uleiuri convenţionale.
Mai mult, Texaco Ursa Ultra este compatibil şi cu generaţiile anterioare de motoare, având avantaje precum protecţia îmbunătăţită a componentelor, controlul oxidării şi al calaminei.
Cu sistemele complexe de control al emisiilor din prezent, lubrifianţii convenţionali nu pot proteja eficace componentele vulnerabile şi nici nu pot asigura performanţa şi economia de care au nevoie operaţiunile solicitante ale parcului auto.
Texaco Ursa Ultra este un ulei nou, cu conţinut scăzut de cenuşă sulfat, fosfor şi sulf, special creat pentru un nivel ridicat de protecţie şi performanţă a motoarelor diesel în regim greu de lucru. Producătorii de la Chevron au dat garanţii că uleiurile de bază hidroprocesate înalt rafinate utilizate în producerea Texaco Ursa Ultra ajută la menţinerea performanţei de vârf a motorului pentru mai mult timp, reducând la minim depunerile pe piston şi turbocompresor, menţinând pistoanele mai curate, o cantitate de nămol scăzută şi o gripare minimă a segmenţilor de piston.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Caravana Texaco Ursa Ultra a ajuns şi la Suceava.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Caravana Texaco Ursa Ultra a ajuns şi la Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei