Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2009 - Anul XIV, nr. 153 (4139)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bacalaureat

Ajuns la spital, după ce a fost rănit la proba de educaţie fizică la bac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima probă a bacalaureatului a fost una cu ghinion pentru un candidat care susţinea examenul la educaţie fizică. Acesta a fost accidentat în timpul probei, a ajuns la spital, iar în cele din urmă a fost nevoit să susţină testarea ieri după amiază, la o altă materie, pentru a nu pierde examenul de bacalaureat.
Incidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, la Centrul de Examen de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”, iar victima a fost unul dintre candidaţii care susţineau proba la atletism, aruncarea greutăţii. În timpul încălzirii premergătoare susţinerii probei, unul dintre concurenţi nu a respectat precizările comisiei, de a se deplasa într-un loc anume, şi a fost lovit în cap de către un alt candidat, care a aruncat greutatea.
„La proba 1 – atletism, aruncarea greutăţii, în timpul încălzirii, un candidat, după aruncarea greutăţii, nu a respectat precizările comisiei de a se plasa în locul indicat pentru aşteptarea începerii probei, deplasându-se către locul în care a căzut greutatea, pentru a verifica rezultatul. În acest timp, un alt elev a aruncat greutatea, lovindu-l la cap, în dreptul obrazului drept”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Şcolar Suceava.
Membrii comisiei prezenţi la desfăşurarea probei au luat măsuri de acordare a primului ajutor, apelând la cadrul medical care asigura asistenţa pentru examen. Candidatul a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean Suceava, iar purtătorul de cuvânt al IŞJ, Laura Hacman, a declarat că „potrivit informării telefonice a directorului spitalului, candidatul are o stare stabilă, dar va fi internat pentru investigaţii suplimentare de specialitate”. Candidatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi echimoze faciale.

 

Ambulanţa, solicitată şi pentru o elevă

Pentru a nu pierde examenul de bacalaureat din cauza accidentului suferit, întrucât nu a mai putut continua proba la sport, candidatul a fost nevoit să opteze pentru o altă materie de examen la care să fie testat. Ieri după-amiază, o comisie formată din doi profesori de la Centrul de Examen de la „Petru Muşat” s-a deplasa la spital pentru a asigura susţinerea în condiţii speciale a probei de către candidat. Acesta a ales să dea examenul la geografie, iar pentru el s-au folosit subiecte de rezervă.
Tot în timpul probei la educaţie fizică, unei candidate la bacalaureat i s-a făcut rău şi a fost necesară solicitarea ambulanţei pentru a-i acorda ajutorul medical în vederea continuării probei.
La examenul de bacalaureat proba F, toţi cei 6.555 înscrişi s-au prezentat la examen. Dintre aceştia, 3.217 candidaţi au susţinut examenul la educaţie fizică şi sport, iar 3338 de candidaţi au susţinut ultima probă la alte discipline, scris.
Sesiunea de vară a bacalaureatul s-a încheiat ieri, iar cei peste 6.000 de candidaţi aşteaptă acum rezultatele. Acestea se vor afişa pe 5 iulie, până la orele 16:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajuns la spital, după ce a fost rănit la proba de educaţie fizică la bac.
 Vizualizări articol: 1643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ajuns la spital, după ce a fost rănit la proba de educaţie fizică la bac3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei