Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2009 - Anul XIV, nr. 146 (4132)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După 10 zile

Astăzi se reia furnizarea apei calde la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După o pauză de zece zile, perioadă când localnicii s-au spălat „la lighean”, astăzi se reia furnizarea apei calde în municipiul Rădăuţi. „Primăria ne-a virat 5,1 miliarde de lei vechi în contul datoriei pe care o are faţă de noi. Am mai adăugat trei miliarde de la noi şi după o serie de negocieri cu firma Nord Gaz, putem furniza din nou apă caldă începând ziua de mâine (n.r. astăzi). Dacă primarul îşi va onora promisiunea că în următoarele două săptămâni va mai achita 6,2 miliarde, nu cred că vom mai avea probleme cu apa caldă”, a declarat ieri după amiază directorul general de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, Nistor Tătar.
SC Servicii Comunale SA a dispus încetarea furnizării apei calde de luni, 15 iunie, ca urmare a datoriei de 1,32 milioane lei noi, „sumă ce reprezintă contravaloarea deconturilor privind subvenţia pentru acoperirea diferenţei de preţ la energia termică livrată populaţiei şi compensare unitară combustibil”.
Ca urmare, SC Servicii Comunale nu a putut respecta graficul de eşalonare a datoriei către furnizorul de gaz, situaţie care a atras stoparea furnizării apei calde, a precizat Nistor Tătar.
Furnizorul de utilităţi a recurs şi la sistarea iluminatului public, tot de la 15 iunie, motivul fiind dat de o altă datorie a primăriei, de 201.777,51 lei, situaţie care a generat neachitarea unor facturi către E.ON şi încetarea acestui serviciu. Cel mai probabil, în şedinţa extraordinară de astăzi a Consiliului Local al Municipiului Rădăuţi va fi pus la punct un grafic de plată a restanţelor pe care le are Primăria faţă de SC Servicii Comunale SA, firmă la care Consiliul Local este acţionar unic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se reia furnizarea apei calde la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Astăzi se reia furnizarea apei calde la Rădăuţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum sta problema ... trimis de
(25 iun 2009, 21:35:54
Nistor minte cu nerusinare , sa stiti ca daca era primar frunza nu se intrerupea apa calda , datoriile se reesalonau fara prea mari probleme doar nistor e prieten cu frunza ce naiba , stiti cat are salar lunar Nistor asta , undeva la 18000 roni lunar ,si ce face pentru banii astia ? isi bate joc de un oras intreg inclusiv si de primar , cred ca primarul greseste , trebuie facuta o licitatie serviciile de utilitati sa fie luate de o firma mare , nu sa stea tot orasul radauti la mila lui nistor care nu a investit mai nimic in statia de la maneuti , canalizare , reteaua de distributie a apei si isi bate joc de tot orasul radauti , nu e o problema ca pretul apei sa creasca dar sa creasca si calitatea serviciilor , cred ca e timpul ca serviciile comunale sa dispara din radauti sa vina o firma puternica care sa investeasca cu adevarat in acest oras.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei