Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2009 - Anul XIV, nr. 140 (4126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 18 – 25 iunie

Joi, 18 iunie

„Mahalaua, mon amour”, spectacol cu Tudor Gheorghe
La Casa de Cultură Suceava are loc astăzi, la ora 19:00, spectacolul inedit „Mahalaua, mon amour”, realizat de Tudor Gheorghe. Un bilet costă 60 de lei şi se poate cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (etaj I) telefon: 0230. 523718 sau 0330.401807.
După cum le-a promis sucevenilor, Tudor Gheorghe revine în Bucovina cu spectacolul „Mahalaua, mon amour”, spectacolul care pune în valoare creaţiile lăutarilor Anton Pann, Zavaidoc, Fărâmiţă Lambru, Gheorghe Moţoi, Romica Puceanu sau Dona Siminica, printr-o interpretare originală, în acompaniamentul unui taraf de excepţie.
,Artistul, care a adunat de fiecare dată la spectacolele sale sute de suceveni, a completat că lipsea ceva din tabloul pe care a încercat şi a reuşit să-l contureze.
„Cântasem muzica satelor şi oraşelor, mai exact pe cea din localurile din centrul oraşelor reprezentate de Moscopol, Titi Botez şi Cristian Vasile.
Acum vă propun o altfel de muzică, ba chiar mai mult, o stare muzicală a unei lumi speciale, o lume a mahalalelor, o lume a durerii şi bucuriei”, este de părere Tudor Gheorghe.

Expoziţie la Shopping City
În galeria de artă din cadrul Shopping City Suceava sunt deschise în această perioadă două expoziţii de fotografie.
În sala mare a City Gallery din cadrul complexului comercial este găzduită Expoziţia de fotografie “Photographic Artists Cocktail” a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din Suceava, care va fi expusă pe perioada 17 – 29 iunie 2009. Cele 55 de lucrări care vor fi prezentate publicului sunt semnate de Andrei Amaricăi, Betuel Hreniuc, Cosmina Simioniuc, Ada Mocanu, Bogdan Epure, Sorin Ujeniuc, Adrian Anechitoaie, Bogdan Puşcaşu.
În paralel, în sala mică a City Gallery puteţi vizita expoziţia “Momentele tale”, semnată de Gabi Marian, fotograf freelancer.

Seară bucovineană, la Padrino
Astăzi, începând cu ora 22:00, Restaurant Padrino Suceava te invită la o seară bucovineană cu formaţia „Cetina” - Suceava.
Începând cu ora 21:00, Pub La Fierărie Suceava vă invită la o seară de folk, cu Ionuţ Mangu.


Vineri, 19 iunie

Campania „Suflet Bucovinean - Dăruieşte speranţă celor ce nu au!"
În perioada 19 – 28 iunie 2009, Shopping City Suceava în parteneriat cu Asociaţia „Sf. Ioan”, Fundaţia ANA, Asociaţia Juventus şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava organizează o campanie caritabilă de colectare de bunuri de la populaţie pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe. Între orele 9:00 – 18:00, voluntarii Fundaţiei ANA vor fi prezenţi în cortul amplasat în parcarea Shopping City Suceava.
Fiecare dintre noi putem să ne implicăm, donând din lucrurile pe care le avem celor nevoiaşi, a căror viaţă este de multe ori lipsită de orice bucurie. Bunurile pe care noi le putem oferi înseamnă mult pentru aceste familii aflate în dificultate: îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente electronice, cărţi şi jucării pentru copii etc.
Proiectul „Suflet Bucovinean” are nevoie de tine, pentru că tu îi vei da viaţă! Parteneri media: Tv Plus, Bucovina Tv, Intermedia Tv, Monitorul de Suceava, Crai Nou, Impact FM, NewsBucovina.ro, TusiRomania.ro, OrasulSuceava.ro.


„Piatra”, la „Vox”
Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un nou concert „Piatra”.

Maşini din alt veac, la Iulius Mall
Pasionaţii de automobile vechi vor putea admira, în perioada 19-21 iunie, la Iulius Mall Suceava, o inedită şi preţioasă expoziţie de maşini din secolul trecut, în cadrul Festivalului Maşinilor de Epocă, aflat la prima ediţie.
Timp de trei zile, maşinile-bijuterii vor readuce în prezent luxul şi eleganţa începutului de secol XX. Publicul sucevean va putea admira16 automobile de epocă, zece motociclete, precum şi un velociped.
Pe parcursul celor trei zile de expoziţie, vizitatorii vor putea să imortalizeze această experienţă unică, alături de frumoasele hostesse, ce vor purta rochii de epocă. Tuturor pasionaţilor le vor fi oferite detalii tehnice chiar de către reprezentanţii Clubului VACH – cei ce deţin impresionanta colecţie de exponate.
Maşinile de epocă prezentate în cadrul acestui festival sunt proprietatea Clubului VACH, din Ungaria. Acesta a fost fondat în anul 2001, având ca scop colecţionarea şi restaurarea maşinilor şi motocicletelor fabricate înainte de anul 1970.
Membrii clubului VACH se mândresc cu faptul că sunt proprietarii a peste 80 de maşini şi 150 de motociclete funcţionale, alte piese de colecţie aflându-se în faza de restaurare.
Printre maşinile deţinute de Clubul VACH se regăsesc mărci de renume, precum: Mercedes, Wandere, Citroen, Magosix, Opel, Bugatti, Panhard Levassor, De Dion, Wyner, Fiat, Renault.
Printre piesele de colecţie ce vor fi prezente la Suceava se numără: Opel Torpedo fabricat în anul 1910, Fiat Wien Dolomit fabricat în anul 1910, Rolls Royce Open Tourer din anul 1935, Mercedes 10/40/65 din anul 1922, Jaguar E-Type Cabrio din anul 1969, De Dion fabricat în anul 1912, dar şi motocicletele: Indian 1913, Laurin & Klement 1902.


Sâmbătă, 20 iunie

Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”, la Bucureşti
Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava va susţine sâmbătă, 20 iunie, la Bucureşti, două spectacole de folclor în parcul Cişmigiu.
În perioada 20-22 iunie are loc cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor „Muzici şi tradiţii în Cişmigiu”, organizat de Centrul de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare al municipiului Bucureşti. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei şi Creaţiei Populare al Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Cultură.

Începând cu ora 20:00, Clubul Thales Fălticeni vă invită la un concert cu trupa Nightlosers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei