Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2009 - Anul XIV, nr. 140 (4126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Decizie

Lucrările la magistralele de termoficare, încredinţate unei asociaţii de firme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Lucrările de modernizare a reţelelor de termoficare, care vor lăsa populaţia Sucevei timp de aproape trei luni fără apă caldă, au fost atribuite unei asociaţii de patru firme.
La licitaţia de săptămâna trecută au participat patru asociaţii de firme, din toată ţara - Energomontaj Bucureşti cu Aquaterm, Florconstruct şi Hidroterm; Loial Impex SRL cu General Construct; Incom SA Iaşi cu SC Conest SA Iaşi, precum şi TMUCB Bucureşti cu Test Prima Suceava.
Ofertele a două asociaţii de firme au fost descalificate pentru nerespectarea condiţiilor impuse în caietul de sarcini, motiv pentru care din cele două oferte rămase a fost aleasă cea cu preţul cel mai scăzut.
Drept urmare, lucrările de înlocuire a 5,3 kilometri de conducte magistrale de termoficare vor fi efectuate în perioada imediat următoare de Energomontaj Bucureşti cu Aquaterm SRL Botoşani, Florconstruct Suceava şi Hidroterm SA Suceava.
„Vom discuta ferm şi concret cu acest firme ca până la data de 15 septembrie să fie finalizate lucrările. Lucrarea este foarte importantă pentru Suceava, nu ne permitem nici treabă de mântuială şi nici întârzieri nejustificate”, a declarat primarul Ion Lungu.
Lucrările de înlocuire parţială a magistralelor de termoficare se vor desfăşura pe trei direcţii: Piaţa Centrală – Primărie, Piaţa Centrală – cartier George Enescu – Obcini şi Complex comercial Billa – Cuza Vodă PT nr. 6.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la magistralele de termoficare, încredinţate unei asociaţii de firme.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările la magistralele de termoficare, încredinţate unei asociaţii de firme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta-i buna trimis de
(18 iun 2009, 18:31:20
de ce don primar? iacob si cu nutu nu le-a convenit sa dea loveaua? sau le-ai cerut prea mult? patronii astia doi sunt din cei mai seriosi si nu bat bine cu conducerea actuala adica cu pedeleu. bravo iacob si bravo nutu !n-are rost sa va murdariti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei